ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΈλαμψαν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣ Αγρινίου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16

Έλαμψαν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣ Αγρινίου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16

Έλαμψαν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣ Αγρινίου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16

Έλαμψαν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣ Αγρινίου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16 που πραγματοποιήθηκε στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας.

Οι μέρες που διανύουμε χαρακτηρίζονται από την αβεβαιότητα και τις αρνητικές ψυχολογικές επιπτώσεις που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της απρόσμενης αλλά και έντονης κατάστασης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλοι μας, σαν ευχάριστη και ελπιδοφόρα αναλαμπή έρχονται να μας δώσουν μηνύματα αισιοδοξίας, οι αθλητικές επιτυχίες των μικρών αθλητών και αθλητριών του ΓΑΣ Αγρινίου, στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Κ16, που διεξήχθη στην Πάτρα το Σάββατο 22 Μαΐου.

Η νέα στιβική ομάδα της πόλης μας αγωνίσθηκε στην ετήσια καθιερωμένη συνάντηση για αθλητές 13-15 ετών στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο , στην οποία μετείχαν 30 σωματεία της Περιφέρειας της Δυτικής Ελλάδας, της Ζακύνθου και Κεφαλονιάς.

Η αγωνιστική συγκομιδή όλων των παιδιών ήταν απόλυτα ικανοποιητική αφού επέτυχαν ατομικά ρεκόρ αλλά και αρκετά από αυτά προκρίθηκαν για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου συγχαίρει όλους τους αθλητές τόσο για την αγωνιστική τους παρουσία όσο και για την καταπληκτική συμπεριφορά που επέδειξαν κατά τη διάρκεια των αγώνων, τους γονείς των παιδιών που τα στηρίζουν , ειδικά σε αυτές τις πού δύσκολες στιγμές και τους προπονητές τους που τα καθοδηγούν καθημερινά αλλά και κατάφεραν να έχουν την καλύτερη προπονητική προετοιμασία κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Τέλος το Δ.Σ. ευχαριστεί το Διευθυντή του Ε.Σ.Υ. και Συντονιστή της 3ης Τ.ΟΜ.Υ. Αγρινίου κ. Κώστα Ποσονίδη, για την ευγενική βοήθεια του στη διαδικασία των τεστ COVID πριν από τους αγώνες.

Αγρίνιο: Μεθυσμένος ο οδηγός που έπεσε σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και κάδους απορριμμάτων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr