ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΕκτοξεύεται η τιμή στα αμνοερίφια – Τους λόγους εξηγεί στον “Δυτικά Fm 92.8” ο πρόεδρος των Κρεοπωλών Αγρινίου

Εκτοξεύεται η τιμή στα αμνοερίφια – Τους λόγους εξηγεί στον “Δυτικά Fm 92.8” ο πρόεδρος των Κρεοπωλών Αγρινίου

Εκτοξεύεται η τιμή στα αμνοερίφια – Τους λόγους εξηγεί στον “Δυτικά Fm 92.8” ο πρόεδρος των Κρεοπωλών Αγρινίου

Στα ύψη φέτος η τιμή των αμνοεριφίων όπως έκανε γνωστό μιλώντας στον “Δυτικά Fm 92.8” ο πρόεδρος του Συλλόγου Κρεοπωλών Αγρινίου και Περιχώρων Βασίλης Παπαθανάσης. 

Οι τιμές σε αρνάκι και κατσικάκι θα είναι φέτος “φωτιά” αφού θα αυξηθούν σημαντικά αγγίζοντας ακόμα και τα 12 ευρώ το κιλό, όπως ανέφερε στη Δήμητρα Λαοπόδη ο κ. Παπαθανάσης. Η ζήτηση εκτιμάται ότι θα υπερκαλύψει την προσφορά και σε αυτό συνέβαλε το Πάσχα των Καθολικών υπό την έννοια ότι έγιναν πολλές εξαγωγές, όπως εξήγησε.

Παράλληλα, στην αύξηση της ζήτησης έχει συμβάλλει το γεγονός ότι η περίοδος του Πάσχα συμπίπτει χρονικά με την Πρωτομαγιά. Ο πρόεδρος των Κρεοπωλών προέτρεψε τους ενδιαφερόμενους να κάνουν έγκαιρα τις παραγγελίες τους καθώς τα ντόπια αμνοερίφια θα εξαντληθούν σύντομα ενώ συνέστησε να μη θεωρούν ότι θα πέσουν οι τιμές. Σε τοπικό επίπεδο υπογράμμισε ότι θα καταβληθούν προσπάθειες να περιοριστεί το κέρδος των επαγγελματιών.

Ακούστε τι δήλωσε ο κ. Παπαθανάσης:

 

Πηγή φωτογραφίας: thepressroom.gr

Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου: Το Πασχαλινό ωράριο λειτουργίας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr