ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΠαναιτωλικοςΕκτός Κόρμπος και Καλογέρης

Εκτός Κόρμπος και Καλογέρης

Εκτός  Κόρμπος και Καλογέρης

Η απουσία των τραυματιών Θεοδωρίδη και Μορένο ήταν γνωστή για το ματς του Παναιτωλικού στη Βέροια, αλλά την τελευταία στιγμή προέκυψαν δύο ακόμα και μάλιστα είναι παίκτες της μεσαίας γραμμής που στερούν εναλλακτικές λύσεις στον άξονα.  Η μία είναι του Αλέξανδρου Καλογέρη, που λόγω τραυματισμού  έμεινε εκτός αποστολής και δεν θα τεθεί αντιμέτωπος στην πρώην ομάδα  του. Όμως ο Χάβος απέκλεισε και τον Παναγιώτη Κόρμπο χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, γεγονός που ενισχύει  την «υποψία» πως οι σχέσεις ποδοσφαιριστή και προπονητή δεν είναι καλές. Με δεδομένο ότι ο Χάβος τον έχει περισσότερο ανάγκη (απόντος και του Καλογέρη), ίσως επαληθευθεί η φημολογία ότι ο Κόρμπος θέλει να φύγει από τον Παναιτωλικό.

Οι 19 ποδοσφαιριστές της αποστολής του αγώνα με τη Βέροια είναι: Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κωνσταντινόπουλος, Κέβιν, Κούσας, Μπεχαράνο, Άλβες, Κάπελ, Μαλεζάς, Γοδόι, Βιγιαφάνιες, Μήλιος, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Φωτάκης.

 

 

Γήπεδο βούρκος

Ένα ζήτημα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Χάβος στην τακτική, αλλά μαζί του και οι ποδοσφαιριστές στις κινήσεις τους, είναι ο αγωνιστικός χώρος που αναμένεται να βρίσκεται σε κακή κατάσταση. Οι δυνατές βροχές πριν λίγες μέρες τον επηρέασαν αρνητικά και η χιονόπτωση ακόμα περισσότερο. Μέχρι χθες το τερέν ήταν καλυμμένο από χιόνι, το οποίο έλιωσε σε μεγάλο βαθμό, αλλά ο αγωνιστικός χώρος θα είναι πολύ «βαρύς», ίσως και ιδιαίτερα κακός. Ειδικά για τον Παναιτωλικό που βασίζεται στην τεχνική παικτών του, το πρόβλημα θα αποκτήσει μεγαλύτερες διαστάσεις, αν όντως το τερέν δεν βελτιωθεί μέχρι το ματς.

Πάντως η Βέροια αντιμετωπίζει πιο πολλές και πιο σημαντικές απουσίες από τον Παναιτωλικό, με τους τιμωρημένους Ραούλ Μπράβο, Βέρτζο και στους τραυματίες Μπαλάφα, Μαλόν, Μάνο. Την αποστολή της «Βασίλισσας του Βορρά» απαρτίζουν οι Καντιμοίρης, Χίναρντ, Καλί, Καταλά, Τσιάμης, Όστοϊτς, Σέντρικ, Βεργώνης, Αμαραντίδης, Μπατιόν, Άρτσε, Εσπάρθα, Ντουμίτρου, Μπεν, Παυλίδης, Καλτσάς, Μπαργκάν, Κάμπορα.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr