ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΜεσολογγιΠ. Παπαδόπουλος: “Εκτός επιχορήγησης Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης, Αστέρας Μεσολογγίου και ΛΕΩΝ”!

Π. Παπαδόπουλος: “Εκτός επιχορήγησης Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης, Αστέρας Μεσολογγίου και ΛΕΩΝ”!

Π. Παπαδόπουλος: “Εκτός επιχορήγησης Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης, Αστέρας Μεσολογγίου και ΛΕΩΝ”!

Σύμφωνα με τον δημοτικό Σύμβουλο και επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία για το Μέλλον» του Δήμου Μεσολογγίου Πάνο Παπαδόπουλο: “κατά τη χθεσινή (14-11-2022) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, κατά την προσφιλή του πάγια τακτική, έφερε εκτός ημερήσιας διάταξης και χωρίς εισήγηση, πρόταση για επιχορήγηση άλλων τριών (3) αθλητικών σωματείων του Δήμου και συγκεκριμένα:

ΑΕΚ Μεσολογγίου (γυναικεία ομάδα):     2.500,00 ευρώ

Αχελώος Νεοχωρίου:                                     1.500,00 ευρώ

Τρίκαρδος Κατοχής:                                      2.500,00 ευρώ

Σύνολο:                                                             6.500,00 ευρώ

Προφανώς, μετά από πιέσεις των ως άνω σωματείων για την επιλεκτική πρώτη απόφαση χρηματοδότησης καθότι απειλούν να τον βγάλουν στη “σέντρα”.

Πέραν των όποιων κριτηρίων για την επιλογή χρηματοδότησης, για μια ακόμα φορά, αρνήθηκε προς το παρόν, παρότι προτάθηκε από εμάς και τη συνάδελφο κα Πετρονικολού, η επιχορήγηση των σωματείων Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης, Αστέρας Μεσολογγίου και ΛΕΩΝ Μεσολογγίου! Η πρόφαση είναι την… άλλη φορά, εάν υπάρξει.

Το στίγμα όμως της όποιας εμπάθειας απέναντι σε ιστορικά σωματεία, δεν μπαίνει σε ζύγι, ούτε είναι διαπραγματεύσιμο, κ. Δήμαρχε. Διορθώστε άμεσα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο την απόφασή σας”!

Επιπλέον ο κ. Παπαδόπουλος επισημαίνει: 

“Υ.Γ. Και μιας και χθες ψάχνατε εναγωνίως, μέσω μηνυμάτων εάν ο Χαρίλαος Τρικούπης είναι ΚΑΕ και κατ’ επέκταση δεν επιχορηγείται, σας ενημερώνουμε ότι:

α) από πέρυσι δεν είναι ΚΑΕ και

β) έχει πλήθος ερασιτεχνικών τμημάτων. Κατανοητό, ναι ή όχι”;

Έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη: Οι Τούρκοι ήθελαν να χρεώσουν τη νοσηλεία στην Ελληνίδα τραυματία, καταγγέλλει ο πατέρας της

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ