ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΈκθεση Τέχνης και Πολιτισμού στην παλιά Αγορά του δήμου

Έκθεση Τέχνης και Πολιτισμού στην παλιά Αγορά του δήμου

Εγκαίνια Έκθεσης Εικαστικού Εργαστηρίου δήμου Αγρινίου

 

 

Παρέμεινε στον ίδιο χώρο το Εικαστικό Εργαστήριο του δήμου Αγρινίου γιατί ως του χρόνου αναζητείται μόνιμη λύση, κάτι που επαλήθευσε και ο δήμαρχος Αγρινίου κατά την ομιλία του στα εγκαίνια. Έως τις 26 Οκτωβρίου η διάρκεια της έκθεσης

 

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία προχθές το βράδυ τα εγκαίνια της έκθεσης του Εικαστικού Εργαστηρίου του δήμου Αγρινίου στην παλιά Δημοτική Αγορά. Η καθιερωμένη ετήσια έκθεση απαρτίζεται, ως είθισται, από έργα ζωγραφικής, αγιογραφίας, φωτογραφίας, κόμικς, κεραμικής, καθώς και από έργα από το τμήμα που λειτουργεί εδώ και κάποια χρόνια προετοιμασίας Αρχιτεκτονικού Σχεδίου για την εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Τα έργα αυτά είναι δια χειρός μαθητών και σπουδαστών του εργαστηρίου και θα εκτίθενται στον χώρο της Παλιάς Αγοράς έως τις 26 Οκτωβρίου επί καθημερινής βάσης από 10:00 το πρωί έως 1:30 το μεσημέρι και μεταξύ 6:00 και 9:00 το απόγευμα, ενώ τις Κυριακές από τις 11:00 έως τις 1:30.

Η έκπληξη της βραδιάς ήταν ότι οι επισκέπτες είδαν την κεραμίστρια του Εργαστηρίου να πλάθει μπροστά τους διάφορα έργα από πηλό με τον τροχό μάλιστα. Στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου και η αντιδήμαρχος κα Μαρία Παπαγεωργίου. Ο κ. Παπαναστασίου κατά τον σύντομο χαιρετισμό του έθιξε το θέμα της στέγασης του Εικαστικού Εργαστηρίου, το οποίο έχει πλέον περιορισμένους χώρους, λέγοντας ότι επιλέχθηκε να παραμείνει στον ίδιο χώρο για ακόμη μια χρονιά, παρ’ ότι υπήρχαν διαδικασίες εύρεσης μεγαλύτερου χώρου, με σκοπό του χρόνου να δοθεί καλή και μόνιμη λύση.

Τα μαθήματα σε όλα τα τμήματα του Εικαστικού Εργαστηρίου απευθύνονται σε όλους τους ενήλικες, τους εφήβους και σε παιδιά από την Α΄ Δημοτικού και θα ξεκινήσουν από 3 Νοεμβρίου.

Οι εγγραφές θα γίνονται από τους ενδιαφερόμενους στον χώρο της έκθεσης, στην παλιά αγορά του Δήμου, και στη Γραμματεία του Εικαστικού Εργαστηρίου, Παπαστράτου 83, καθημερινά μεταξύ 5:00 και 8:00 μ.μ. Τηλ.: 26410 – 48372.

 

Κων/νος Χονδρός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr