Αγρίνιο: Έκθεση του Σπύρου Μπερερή με φωτογραφίες του από τις παραστάσεις του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Εγκαινιάζεται τον Απρίλιο στο Αγρίνιο έκθεση του Σπύρου Μπερερή με φωτογραφίες του από παραστάσεις του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου Μπερερής έκθεση

Εγκαινιάζεται τον Απρίλιο στο Αγρίνιο έκθεση του Σπύρου Μπερερή με φωτογραφίες του από παραστάσεις του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου (ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ) Αγρινίου που γιορτάζει τα 40 χρόνια του.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου γιορτάζει φέτος τα 40 χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας καθώς είναι ένα από τα πρώτα και σημαντικότερα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. της χώρας μας από το 1983.

Τις περισσότερες παραστάσεις από την ίδρυση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου απαθανάτισε με το φακό του ο φωτογράφος  Σπύρος Μπερέρης  καλύπτοντας μεγάλο μέρος του δημιουργικού παρελθόντος του Δη.Πε.Θε. Αγρινίου.

ΕΝΤΑ ΓΚΑΜΠΛΕΡ

Αναφερόμενο στην περίοδο 1987-2014,το Δη.Πε.Θε. Αγρινίου διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας από τις παραστάσεις του, μέσα από το φωτογραφικό του φακό με τίτλο:  «ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΦΩΣ…»

ΜΕΛΤΕΜΑΚΙ

Τα εγκαίνια της έκθεσης που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023 στις 9.30 μ.μ.στην ΠΑΛΑΙΑ  ΔΗΜΟΤΙΚΗ  ΑΓΟΡΑ .Η έκθεση φωτογραφίας αφιερώνεται στους ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΠΕΡΕΡΗ και ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΡΑΛΗ

Τέλος η  έκθεση θα διαρκέσει έως τις 30 Απριλίου 2023 και η λειτουργία της θα είναι καθημερινή από τις 6.00 μ.μ. έως 9.00 μ.μ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Αιτωλοακαρνάνες Δημοσιογράφοι: Το Αγρίνιο δικαιούται ένα Μουσείο Καπνού