Εκτέλεση στον Νέο Κόσμο: Σύλληψη δύο αστυνομικών για διαρροή βίντεο

Στην σύλληψη δύο αστυνομικών, ενός υπαρχιφύλακας και ενός αστυφύλακα που ήταν το πλήρωμα του πρώτου περιπολικού που έφτασε στο σημείο της εκτέλεσης του 44χρονου, στον…

astynomia-4

Στην σύλληψη δύο αστυνομικών, ενός υπαρχιφύλακας και ενός αστυφύλακα που ήταν το πλήρωμα του πρώτου περιπολικού που έφτασε στο σημείο της εκτέλεσης του 44χρονου, στον Νέο Κόσμο, προχώρησε το Εσωτερικών Υποθέσεων, για παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου.

Στο βίντεο φαίνεται η σορός του θύματος μετά τον καταιγισμό πυρών που δέχτηκε και ακούγεται ο ασύρματος. Αυτό το βίντεο το «ανέβασαν» σε μία ομαδική συνομιλία αστυνομικών και από εκεί βρέθηκε να διανέμεται σχεδόν παντού στο διαδίκτυο.

Οι δύο αστυνομικοί πέρασαν αυτόφωρο σήμερα και πήραν αναβολή και προθεσμία για εκδίκαση του περιστατικού στις 17 Ιανουαρίου. Παράλληλα, σε βάρος τους βρίσκεται σε εξέλιξη και ΕΔΕ και αναμένονται και διοικητικές ποινές.

Παράλληλα, εξήχθη αντίγραφο της δικογραφίας αφού διατάχθηκε επίσης προκαταρκτική εξέταση για να διερευνηθεί πώς διέρρευσαν βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας του 44χρονου.