ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαSuper LeagueΑγρίνιο: Θετικός σε κορονοϊό Έλληνας ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού!

Αγρίνιο: Θετικός σε κορονοϊό Έλληνας ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού!

Αγρίνιο: Θετικός σε κορονοϊό Έλληνας ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός: “Στον καθιερωμένο έλεγχο covid-19 της ομάδας μας που πραγματοποιήθηκε χθες, εντοπίστηκε θετικό κρούσμα και τέθηκε αμέσως σε κατ’ οίκο περιορισμό. Παράλληλα ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ και τέθηκε σε εφαρμογή το προβλεπόμενο Υγειονομικό πρωτόκολλο. Θα ακολουθήσουν επαναληπτικά τεστ”.

Οι πληροφορίες του sinidisi.gr αναφέρουν ότι πρόκειται για νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή, γεγονός πάντως που δεν επιβεβαιώνεται επίσημα από την ΠΑΕ, ασυμπτωματικό, ενώ στις εγκαταστάσεις της ομάδας πραγματοποιούνται ήδη απολυμάνσεις με βάση τα όσα προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έγιναν χθες βγήκαν σήμερα και η ομάδα ενημερώθηκε για κρούσμα το οποίο μπήκε σε καραντίνα, ενώ ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ και τέθηκε σε εφαρμογή το προβλεπόμενο Υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ο Παναιτωλικός είναι η τρίτη ομάδα της Super League με θετικό κρούσμα. Προηγήθηκε η Ξάνθη πριν τον αγώνα με τη Λαμία και ακολούθησε ο ΠΑΟΚ στον οποίο εντοπίστηκαν δύο κρούσματα στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του.

Δείτε φωτογραφίες από τις δειγματοληψίες που πραγματοποιήθηκαν χθες στην ομάδα του Παναιτωλικού:

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr