ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΈκπτωση 25% για τις μετακινήσεις των εκλογών

Έκπτωση 25% για τις μετακινήσεις των εκλογών

Έκπτωση 25% για τις μετακινήσεις των εκλογών

Στα εισιτήρια των ΚΤΕΛ από 23 έως 27 Ιανουαρίου

Έκπτωση 25%
για τις μετακινήσεις των εκλογών

Για ψηφοφόρους – δικαστικούς αντιπροσώπους και εφόρους επιτροπών

 

Έκπτωση 25% στην τιμή των εισιτηρίων των ψηφοφόρων, των δικαστικών αντιπροσώπων, αλλά και των εφόρων των επιτροπών θα υπάρχουν με τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με την απόφαση του Υφυπουργού Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλου, έχει δοθεί οδηγία προς τα ΚΤΕΛ για την άμεση προτεραιότητα εξυπηρέτησης των αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής, των εφόρων τους, αλλά και των απλών ψηφοφόρων, στους τόπους διορισμού τους ή στους τόπους όπου είναι εγγεγραμμένοι για να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα. Βάσει της απόφασης του υφυπουργού, γι’ αυτούς προβλέπεται έκπτωση 25% επί της τιμής των κανονικών εισιτηρίων για το διάστημα από 23 έως 27 Ιανουαρίου 2015. Δηλαδή δύο μέρες πριν και δύο μέρες μετά από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Η εφημερίδα «Σ» επικοινώνησε με τον πρόεδρο των ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, Γιώργο Καψιαμπέτη, ο οποίος επιβεβαίωσε την πληροφορία και μίλησε για την έκπτωση: «Υπάρχει έκπτωση στα κανονικά εισιτήρια φέτος, όπως και κάθε φορά που υπάρχουν εκλογές. Με εγκύκλιο του υπουργείου μεταφορών υποχρεώνονται όλοι οι μεταφορείς, συμπεριλαμβανομένων των υπεραστικών ΚΤΕΛ, να παρέχουν έκπτωση 25% στους ψηφοφόρους που κατοικούν εκτός νομού και θα ταξιδέψουν σε οποιαδήποτε περιοχή του νομού τους, για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Η έκπτωση ισχύει από 23 έως και 27 Ιανουαρίου».

Μπάμπης Τσιρώνης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr