ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΕκπροσώπηση της Αιτωλοακαρνανίας στο 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής

Εκπροσώπηση της Αιτωλοακαρνανίας στο 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής

Σημαντικό επιστημονικό συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από τις 28 έως και τις 30 Νοεμβρίου. Πρόκειται για το 28ο Πανελλήνιο Συνέδριο Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής, το οποίο θα γίνει στην Αθήνα στο συνεδριακό κέντρο «Δαΐς».

Μέλος της οργανωτικής επιτροπής και ομιλητής είναι ο συμπολίτης μας Γιώργος Παπαναστασίου Στοματικός και Γναθοπροσωπικός Χειρουργός,  o οποίος μας επισημαίνει  τους λόγους που το καθιστούν ξεχωριστό. Η θεματολογία του συνεδρίου θα απευθύνεται  όχι μόνο στους Γναθοχειρουργούς αλλά και σε Ιατρούς άλλων ειδικοτήτων και Οδοντιάτρους. Οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία ενεργούς συμμετοχής μέσω των βιωματικών και διαδραστικών ομιλιών καθώς και των πολλών πρακτικών σεμιναρίων μέσα από τα οποία θα αποκτηθούν καινούργιες γνώσεις και δεξιότητες.

Ακόμη, στο συνέδριο θα συμμετέχουν ως ομιλητές καταξιωμένοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό αναλύοντας πρωτοποριακές χειρουργικές τεχνικές που αφορούν στη μεταμόσχευση προσώπου, σ τα  καινούργια εμφυτεύματα χωρίς τιτάνιο, στην ελάχιστα επεμβατική χειρουργική, στην αποκατάσταση μεγάλων ελλειμμάτων του προσώπου με ελεύθερους αγγειούμενους κρημνούς κ.ά.

Τέλος, στο συνέδριο για πρώτη φορά οι συμμετέχοντες  Ιατροί  θα επιδοτηθούν από το υπουργείο υγείας με 18 βαθμούς συνεχιζόμενης Ιατρικής εκπαίδευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα  www.haoms.org

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr