ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΜε εκπομπή ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Με εκπομπή ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Με εκπομπή ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

Μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση ετοιμάζει το MEGA για την καινούργια σεζόν και μάλιστα με παρουσιαστή έκπληξη, αφού στο «τιμόνι» της θα βρεθεί ο Γιάννης Τσιμτσέλης.

Ο γνωστός ηθοποιός έχοντας πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές αποφάσισε να γράψει… χιλιόμετρα στο τηλεοπτικό τοπίο και ως παρουσιαστής, αφού η πρόταση που του έγινε είναι πολύ ενδιαφέρουσα.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου την καινούργια σεζόν θα αναλάβει την παρουσίαση μίας καινούργιας εκπομπής στο MEGA που θα είναι… έξω.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι πλατό, στούντιο, καναπέδες και μαγειρικές σε κουζίνες… ξεχάστε τα γιατί δεν έχουν καμία σχέση!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θα γράψει κυριολεκτικά χιλιόμετρα καθώς κάθε εκπομπή θα είναι σε διαφορετικό μέρος, με διαφορετικό καλεσμένο και με διαφορετικό θέμα.

Και μην πάει το μυαλό σας σε «ταξιδιωτική εκπομπή» γιατί πάλι θα πέσετε έξω.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για μία «παρεΐστικη» εκπομπή αφού ο ηθοποιός με κάποιον φίλο του θα βρίσκεται σε μέρη όπου θα κάνουν… από extreme έως και πιο… κλασσικές δράσεις, ενώ παράλληλα θα μαθαίνουμε πολλά… χαλαρά… και με πολύ χιούμορ, όπως συζητάνε δύο κολλητοί που έχουν πάει… να μαζέψουν ελιές, στο χωριό του ενός.

Για την ιστορία να αναφέρω ότι ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι στην Κύπρο, αλλά η συγκεκριμένη εκπομπή θα είναι πολύ διαφορετική.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου έχει ήδη γυριστεί ο «πιλότος» και η διοίκηση του MEGA είναι πολύ ευχαριστημένη, οπότε το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι οριστικές υπογραφές για να ξεκινήσουν κι επίσημα τα γυρίσματα.

Έτσι λοιπόν και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης την επόμενη σεζόν θα είναι στο MEGA και μάλιστα σε ρόλο έκπληξη, αυτή του παρουσιαστή, προσπαθώντας και η εκπομπή να είναι ευχάριστη έκπληξη και για το τηλεοπτικό κοινό…!

newsit.gr

Ζέτα Μακρυπούλια: Καλοκαιρινή απόδραση στην Ανάφη με τον Νίκο Μουτσινά

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr