ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΘερμοΕκπαιδευτικοί και μαθητές σχολείων από την Ισπανία, την Δανία και την Πολωνία στο Θέρμο (εικόνες)

Εκπαιδευτικοί και μαθητές σχολείων από την Ισπανία, την Δανία και την Πολωνία στο Θέρμο (εικόνες)

Εκπαιδευτικοί και μαθητές σχολείων από την Ισπανία, την Δανία και την Πολωνία στο Θέρμο (εικόνες)

Εκπαιδευτικοί και μαθητές σχολείων από την Ισπανία, την Δανία και την Πολωνία, βρίσκονται αυτή την εβδομάδα στο Θέρμο, στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Erasmus».

Σήμερα, Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2022, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, τους υποδεχθήκαμε στο Δημαρχείο, παρουσία του Γυμνασιάρχη Απόστολου Καραγεώργου, της Υπεύθυνης Προγράμματος Καίτης Λογκιζίδου, της κ Αναστασοπούλου , γονέων και μαθητών του Γυμνασίου Θέρμου.

“Ανήκουν συγχαρητήρια σε όλους που υλοποίησαν το πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών και εκπαιδευτικών από τις τρείς χώρες , στα πλαίσια του Προγράμματος «Erasmus» και ιδιαίτερα στην κ. Κυριακή Λογγιζίδου για την επιτυχία αυτή , ως συντονίστρια και την Παιδαγωγική Ομάδα του σχολείου. Επίσης ευχαριστήρια ανήκουν στις οικογένειες των μαθητών μας που φιλοξενούν τους ξένους μαθητές στις οικίες τους επι μια εβδομάδα” δήλωσε ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας.

Βραβείο για την «Πράσινη Γέφυρα»… στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ