ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΖωη & ΥγειαΕκπαιδεύτηκαν στις Πρώτες Βοήθειες εργαζόμενοι της ΕΨΥΠΕΑ στο Μεσολόγγι (εικόνες)

Εκπαιδεύτηκαν στις Πρώτες Βοήθειες εργαζόμενοι της ΕΨΥΠΕΑ στο Μεσολόγγι (εικόνες)

Εκπαιδεύτηκαν στις Πρώτες Βοήθειες εργαζόμενοι της ΕΨΥΠΕΑ στο Μεσολόγγι  (εικόνες)

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση της ΕΨΥΠΕΑ (Εταιρία Ψυχική υγείας Παιδιού και Εφήβου Αιτωλοακαρνανίας), εκπαιδευτικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για τους εργαζόμενους της από το ΕΚΑΒ Πάτρας.

Την εκπαίδευση πραγματοποίησαν οι άρτια καταρτισμένοι εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ κ.κ. Δημήτρης Κοντός και Αντώνης Κωνσταντής, οι οποίοι με υψηλό αίσθημα ευθύνης για το αντικείμενο, μετέδωσαν με αποτελεσματικό τρόπο πολύ χρήσιμες γνώσεις και πληροφορίες για την παροχή πρώτων βοηθειών, όπως σημειώνεται σε σχετική ενημέρωση.

Η εκπαίδευση είχε ως στόχο την εξοικείωση των εργαζομένων της ΕΨΥΠΕΑ σε πραγματικές συνθήκες πρώτων βοηθειών, ώστε να μπορούν να εφαρμόσουν τις επιστημονικές γνώσεις που διδάχτηκαν στο σεμινάριο. Το σεμινάριο ήταν προσαρμοσμένο στο περιβάλλον λειτουργίας της ΕΨΥΠΕΑ και βοήθησε ουσιαστικά το προσωπικό της να νιώσει έτοιμο να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία και αποτελεσματικότητα έκτακτα περιστατικά.

Το Δ.Σ. της ΕΨΥΠΕΑ ευχαριστεί θερμά τους κ.κ. Δημήτρη Κοντό και Αντώνη Κωνσταντή για την εξαιρετική τους παρουσίαση, την Διευθύντρια του παραρτήματος ΕΚΑΒ Πάτρας κα Αγγελική
Κανελλοπούλου καθώς και την Υπεύθυνη Γραφείου Εκπαίδευσης κα Ρουμπίνα Παπακωνσταντινοπούλου, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας και την άψογη συνεργασία τους.

Αλέξης Κούγιας εναντίον Θάνου Πλεύρη για τους γιατρούς του Καραμανδάνειου: Υπόσχεται υπεράσπιση ενώ ψευδορκούν

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ