ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΈκοψαν την πίτα τους οι οδοντίατροι του Αγρινίου (εικόνες)

Έκοψαν την πίτα τους οι οδοντίατροι του Αγρινίου (εικόνες)

Έκοψαν την πίτα τους οι οδοντίατροι του Αγρινίου (εικόνες)

Η “οδοντιατρική οικογένεια” του Αγρινίου συγκεντρώθηκε για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και αυτό χαροποίησε τα μέλη του συλλόγου, τα οποία γέμισαν την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (πρώην Τράπεζα Ελλάδας) και υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Τσιτσέλης όπως επίσης και τα μέλη του Δ.Σ..

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Οδοντιατρικού Συλλόγου τιμήθηκαν οι συνταξιοδοτηθέντες οδοντίατροι για τις υπηρεσίες που προσέφεραν στον τομέα της Υγείας, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στους 6 οδοντιάτρους που «έφυγαν» από τη ζωή.

Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Τσιτσέλης, ενώ παρέστησαν ο Δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Ζώης, οι Αντιδήμαρχοι Γ. Μπόκα και Γ. Φαρμάκης και η τέως Αντιδήμαρχος Μ. Παπαγεωργίου. Το δώρο για τους φιλοξενούμενους ήταν ένα smart wach, ενώ υπήρχαν και δώρα αποκλειστικά για οδοντιάτρους  που σχετίζονταν με την άσκηση του επαγγέλματός τους.

Τα ονόματα των συνταξιοδοτηθέντων οδοντιάτρων που τιμήθηκαν, όπως επίσης και τα ονόματα των οδοντιάτρων που έφυγαν από τη ζωή:

Αγρίνιο: Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε μαθητή σχολείου του Δήμου (ηχητικό)

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ