Εκνευρισμός στη ΔΕΗ

Ουρές αρκετών μέτρων

Εκνευρισμός στη ΔΕΗ

Λύση στο πρόβλημα των «ουρών» ζητούν οι πολίτες

 

Εκνευρισμό προκάλεσε στους πολίτες χθες το πρωί η «ουρά» που είχε δημιουργηθεί έξω από τη ΔΕΗ στο Αγρίνιο και προεξείχε του περιβάλλοντος χώρου της, με αποτέλεσμα να πιάνει μεγάλο μέρος του πεζοδρομίου έξω απ’ αυτή. Οι πολίτες που μαζεύτηκαν για να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους πριν μπει ο νέος χρόνος, είτε αποθαρρύνθηκαν από την τεράστια «ουρά» που αντίκρισαν, είτε περίμεναν υπομονετικά για μεγάλο χρονικό διάστημα έτσι ώστε να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις του.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που προκαλείται συνωστισμός έξω από τη ΔΕΗ με πολίτες να «στήνονται» έξω απ’ αυτή για αρκετά μεγάλα χρονικά διαστήματα, όμως παρά τα παράπονά τους δεν έχει γίνει κάτι για την ευκολότερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή τους. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως αν και οι μεγάλες «ουρές» προκαλούν αρκετά προβλήματα σε αρκετούς πολίτες που επισκέπτονται τη ΔΕΗ μία φορά το μήνα για να πληρώσουν τις οφειλές τους, δημιουργούν ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα σε επιχειρηματίες που περιμένουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα σχεδόν καθημερινά.

Αρκετοί είναι πάντως αυτοί που ισχυρίζονται πως θα έπρεπε να υπήρχε ένα ξεχωριστό ταμείο για την εξυπηρέτηση των επιχειρηματιών και άλλο για την εξυπηρέτηση των απλών πολιτών, έτσι ώστε να αποσυμφορηθούν οι «ουρές» και να διευκολυνθεί η εξυπηρέτησή τους.

Μπάμπης Τσιρώνης

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ