ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταPass για διαφυγή από τις παρακολουθήσεις και… εκλογές

Pass για διαφυγή από τις παρακολουθήσεις και… εκλογές

Pass για διαφυγή από τις παρακολουθήσεις και… εκλογές

Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά για την ακρίβεια και επιμένει στα περί ακρίβεια Μητσοτάκη, παραγνωρίζοντας ότι όλη η Ευρώπη, αλλά και οι ΗΠΑ καταγράφουν ιστορικά ρεκόρ πληθωρισμού, η κυβέρνηση αισθάνεται ότι η οικονομία και η καθημερινότητα των πολιτών, παρά τις δυσκολίες της εποχής, είναι το πεδίο, που μπορεί να αντιπαρατεθεί με καλύτερους όρους απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ. Και φυσικά να διαφύγει έτσι από την υπόθεση των παρακολουθήσεων και των κακόβουλων λογισμικών.

Διόλου τυχαία λοιπόν διαχέονται πληροφορίες από την πλευρά του Υπουργείο Οικονομικών ότι με το κλείσιμο της χρονιάς, ίσως βρεθεί δημοσιονομικός χώρος της τάξης το ενός δισ. Ο «χώρος» αυτός, όσος κι αν είναι στο τέλος, θα χρησιμοποιηθεί τους πρώτους μήνες του 2023 ως αντιστάθμισμα απέναντι στην πληθωριστική καθημερινότητα των πολιτών. Δεν  είναι έχει σημασία, αν θα είναι fuel pass, food pass ή οτιδήποτε άλλο. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα έχει τη λογική του pass, την επιδοματική λογική, την οποία κάποτε η ΝΔ ως αντιπολίτευση επέκρινε, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση τη χρησιμοποιούσε με επιδέξιο τρόπο, φτάνοντας στο σημείο να μιλά ακόμη και για 13η σύνταξη…

Και αφού με κάποιο τρόπο θα δοθεί και αυτό το δισεκατομμύριο το πρώτο τρίμηνο του 2023, θα μπορέσουμε μετά να πάμε σε…  εκλογές.

 

 

Παναιτωλικός: Ήττα της Κ-17 στην Λάρισα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ