ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΕκλογές ΚΙΝΑΛ: Μισή ώρα παράταση στην διαδικασία

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Μισή ώρα παράταση στην διαδικασία

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Μισή ώρα παράταση στην διαδικασία

Μισή ώρα παράταση στην διαδικασία καθώς σε πολλές περιοχές δεν έχουν προλάβει να ψηφίσουν λόγω καθυστερημένης προσέλευσης

Μέχρι τις 6:30 το απόγευμα είχαν ψηφίσει περίπου 197.000, με την διαδικασία να εξελίσσεται κανονικά, με ελάχιστα και μεμονωμένα προβλήματα σε ορισμένες περιοχές.

Γύρω στους 200.000 πολίτες έχουν καταθέσει την ψήφο τους για την ανάδειξη του νέου προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών.

Παράλληλα, δόθηκε μισή ώρα παράταση στη διαδικασία καθώς σε πολλές περιοχές δεν έχουν προλάβει να ψηφίσουν λόγω καθυστερημένης προσέλευσης, όπως έγινε γνωστό.

Η προσέλευση του κόσμου κρίνεται ικανοποιητική σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΔΕΚΑΠ (την αρμόδια επιτροπή των εκλογών), με το τελικό αποτέλεσμα της εκλογικής «μάχης» μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και του Γιώργου Παπανδρέου να αναμένεται να ανακοινωθεί γύρω στις 9 το βράδυ. Ωστόσο, προβλέπεται πως στις 20:00 θα υπάρχει μια ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος θα επικρατήσει.

Μέχρι τις 6:00 το απόγευμα είχαν ψηφίσει περίπου 197.000, με την διαδικασία να εξελίσσεται κανονικά, με ελάχιστα και μεμονωμένα προβλήματα σε ορισμένες περιοχές.

SKAI.GR

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ξεπέρασαν τους 190.000 οι ψηφοφόροι μία ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ