ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΕκλογές ΚΙΝΑΛ: Μεγάλη προσέλευση στο Αγρίνιο για την ανάδειξη νέα ηγεσίας (εικόνες)

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Μεγάλη προσέλευση στο Αγρίνιο για την ανάδειξη νέα ηγεσίας (εικόνες)

Εκλογές ΚΙΝΑΛ: Μεγάλη προσέλευση στο Αγρίνιο για την ανάδειξη νέα ηγεσίας (εικόνες)

Ομαλά διεξάγεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου προέδρου του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) ενώ στο Αγρίνιο, όπως και σε άλλες περιοχές, καταγράφεται μεγάλη προσέλευση.

Η αυξημένη ροή στις κάλπες αποτυπώνεται και στο γεγονός ότι μέχρι τις 11 το πρωί στα εκλογικά τμήματα της χώρας είχαν ψηφίσει περισσότεροι από 50.000 φίλοι του Κινήματος και περίπου 74.000 μέχρι τις 12.

Στο Αγρίνιο παρατηρήθηκε μια σχετική καθυστέρηση καθώς για λίγα λεπτά, πριν τις 11,  έπεσε το σύστημα που είναι συνδεδεμένο με το Υπουργείο Εσωτερικών με αποτέλεσμα να υπάρξει ολιγόλεπτη καθυστέρηση και κατ’ επέκταση αναμονή των ψηφοφόρων.

Το πρόβλημα επιλύθηκε σε σύντομο χρόνο, όπως ανέφερε στο sinidisi.gr o γραμματέα της Νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ στην Αιτωλοακαρνανία Γιώργος Ζήσιμος. 

Δείτε που έχουν στηθεί κάλπες στην Αιτωλοακαρνανία.  

Σημασία αποδίδεται και στην τήρηση των υγειονομικών μέτρων, ανέφερε ο γραμματέας της Νομαρχιακής, σημειώνοντας ότι όλοι φορούν προστατευτική μάσκα.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει έως τις 7 το απόγευμα και τα πρώτα ενδεικτικά αποτελέσματα, που θα δώσουν μία αξιόπιστη εικόνα για την έκβαση της μάχης, υπολογίζεται ότι θα δοθούν λίγο μετά τις 9 το βράδυ.

Δεν «κυλάει» η αυτοαπογραφή – Τι δυσκολεύει τους απογραφείς σε Αγρίνιο και ευρύτερη περιοχή

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr