Εκλογές γίνονται, όταν παίρνει μπροστά το ΠΑΣΟΚ!

Εκλογές γίνονται, όταν παίρνει μπροστά το ΠΑΣΟΚ! Είναι γνωστό το στατιστικό στοιχείο για την ελληνική πολιτική σκηνή που λέει ότι ένα 75% των Ελλήνων έχει ψηφίσει κάποια στιγμή ΠΑΣΟΚ!

Εκλογές γίνονται, όταν παίρνει μπροστά το ΠΑΣΟΚ!

Εκλογές γίνονται, όταν παίρνει μπροστά το ΠΑΣΟΚ!

Είναι γνωστό το στατιστικό στοιχείο για την ελληνική πολιτική σκηνή που λέει ότι ένα 75% των Ελλήνων έχει ψηφίσει κάποια στιγμή ΠΑΣΟΚ! Εντάξει, ίσως για τις πιο μικρές ηλικίες να μην ισχύει αλλά, σε τελική ανάλυση, πόσοι είναι οι πολύ νέοι στην Ελλάδα; Ελάχιστοι, μια χώρα γερόντων είμαστε!

Σχηματικά, μπορεί να πει κανείς ότι στους 30 ετών και άνω αυτό το "75%" μπορεί και να ισχύει...

Ας δει κανείς τι έχει μεσολαβήσει το Σαββατοκύριακο. Εκεί που όλοι έκραζαν τον Ανδρουλάκη ότι καθυστερεί με τα ψηφοδέλτια, τελικά όχι μόνο τα ανακοίνωσε πρώτος από όλους τους άλλους ,αλλά έγινε ήδη και επικοινωνιακό παιχνίδι. Ίσως όχι σε όλη την Ελλάδα, πάντως σίγουρα εδώ στην Αιτωλοακαρνανία, όπου το ΠΑΣΟΚ έχει ακόμα δεξαμενή και μάλιστα γεμάτη.

Διότι μπορεί να πήραμε χθες το πρωί ένα προβεβλημένο στέλεχος στην περιοχή και να μας είπε "δεν ξέρω λεπτομέρειες, εγώ ελιές μαζεύω αυτή την ώρα"(!) όμως η ανακοίνωση  των υποψηφίων έχει κάνει "γκελ", φαίνεται αυτό στα δημοσιογραφικά γραφεία.

Πέρα από όλα αυτά, ακόμη και ο ίδιος ο Ανδρουλάκης φαίνεται να "έχει στρίψει το καράβι", αφού έκανε μια παρέμβαση που ανάγκασε την Πόπη Τσαπανίδου να αναρωτηθεί εντελώς... κατασκοπευτικά, αν ήταν αποτέλεσμα εκβιασμού από τον Μητσοτάκη! Ο Ανδρουλάκης απλά εξήγησε αυτό που έπρεπε να λέει εδώ και μήνες: ότι θέλει μεγάλο ποσοστό, ώστε να είναι παράγοντας σε συγκυβέρνηση από την πρώτη κιόλας Κυριακή! Πράγμα που για να γίνει πρέπει να υπάρξει συνεργασία με το πρώτο κόμμα! Αποκλείεται να εννοεί ο πρόεδρος ότι θα πάει από την πρώτη Κυριακή να συνεργαστεί με τον δεύτερο, τον τέταρτο και τον πέμπτο, όντας ο ίδιος τρίτος, έτσι δεν είναι;

Ποιος άλλος θα μπορούσε να δώσει το προεκλογικό στίγμα αν όχι το ΠΑΣΟΚ;

Το ερώτημα είναι τι μύγα το τσίμπησε το ΠΑΣΟΚ και έτρεξε έτσι τις εξελίξεις;

Μήπως βλέποντας τον Βενιζέλο σε αυτή την απίθανη εκδήλωση με τίτλο "Μένουμε Ευρώπη;"( με ερωτηματικό!) κατάλαβε ότι εκείνοι που προπηλάκιζαν το 2015 κάθε φιλοευρωπαϊστή, τώρα το παίζουν ηγέτες στον χώρο και προσπαθούν να πείσουν ότι έχουμε... χούντα;

Μήπως κατάλαβαν στο ΠΑΣΟΚ ότι αν αφήσουν την πρωτοβουλία στον χώρο τους στους ριζοσπάστες, μετά δεν θα έχουν καν χώρο;

Εφημερίδα "Συνείδηση" 

Καθυστέρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι έτοιμος