ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΕκλογές ΕΠΣΑ: Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα του Τάγκαλου – Ο Παπαχρήστος μοναδικός υποψήφιος

Εκλογές ΕΠΣΑ: Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα του Τάγκαλου – Ο Παπαχρήστος μοναδικός υποψήφιος

Εκλογές ΕΠΣΑ: Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα του Τάγκαλου – Ο Παπαχρήστος μοναδικός υποψήφιος

Μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας θα είναι όπως όλα δείχνουν ο απερχόμενος πρόεδρος της ένωσης Τάκης Παπαχρήστος αφού απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Πάνος Τάγκαλος, η υποψηφιότητα του οποίου αποκλείστηκε χθες από το ΔΣ.

Τα ασφαλιστικά μέτρα κατατέθηκαν στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου από την πλευρά του Παναγιώτη Τάγκαλου, ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι παράνομη η χθεσινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης που δεν ενέκρινε την υποψηφιότητά του για την προεδρία.

Στην αίτηση υποστηρίζει ότι δεν είναι αρμόδιο το ΔΣ της ένωσης για κάτι τέτοιο αλλά η εφορευτική επιτροπή και επί της ουσίας, δεν υφίσταται κόλλημα επειδή δεν ασκεί εδώ και χρόνια το επάγγελμα του προπονητή που αποτελεί ασυμβίβαστο.

Παρόλα αυτά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε απορρίφθηκαν και αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος δεν μπορεί να είναι υποψήφιος.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, σε μία διαδικασία που πάει από τη μία ανατροπή στην άλλη και που όλα είναι στον αέρα, από τους υποψηφίους μέχρι και τα σωματεία που θα συμμετέχουν στη διαδικασία (μετά τη δικαίωση των οκτώ «πράσινων» στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού που δεν είχαν συμπεριληφθεί στη λίστα που έστειλε προς επικύρωση η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και των εννέα ακόμα σωματείων που προσέφυγαν στη δικαιοσύνη αλλά δεν ήταν εξ αρχής «πράσινα» στα μητρώα της ΓΓΑ), μοναδικός υποψήφιος φαίνεται ότι θα είναι ο Τάκης Παπαχρήστος.

Εάν αυτή η εξέλιξη είναι οριστική, τότε πολλά θα εξαρτηθούν από τον αριθμό των σωματείων που θα ψηφίσουν καθώς ενδέχεται η πλειοψηφία από αυτά να ανήκει στη «σφαίρα επιρροής» Τάγκαλου και παρά το γεγονός ότι δεν θα υπάρχει αντίπαλος για την προεδρία του ΔΣ της Ένωσης, το ίδιο δεν θα ισχύει για τα μέλη του ΔΣ.

Αρκετοί από τους υποψήφιους για μέλη του ΔΣ στήριζαν τον Πάνο Τάγκαλο για την προεδρία και αν για παράδειγμα το εκλογικό σώμα, ανεξαρτήτως από πόσα σωματεία θα αποτελείται, εκλέξει ένα συμβούλιο που κατά πλειοψηφία δεν θα στηρίζει τον ένα και μοναδικό υποψήφιο πρόεδρο, ο οποίος με τα μέχρι τώρα δεδομένα, επανεκλέγεται, ανεξαρτήτως αν θα συγκεντρώσει την προτίμηση της πλειοψηφίας, μπορεί να προκαλέσει νέα προβλήματα στην Ένωση.

Όλα αυτά βέβαια μένει να φανούν αν και κατά πόσο θα επιβεβαιωθούν στην πράξη, σε μία διαδικασία που πάει από ανατροπή σε ανατροπή.

Πηγή: agriniara.gr

Τελικώς… 17 ομάδες δικαιώθηκαν και θα πάρουν μέλος στις εκλογές τις ΕΠΣΑ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ