ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΕκλογές 2023 – Ηράκλειο: Αγνοείται… δικαστικός αντιπρόσωπος και ο εκλογικός σάκος

Εκλογές 2023 – Ηράκλειο: Αγνοείται… δικαστικός αντιπρόσωπος και ο εκλογικός σάκος

Εκλογές 2023 – Ηράκλειο: Αγνοείται… δικαστικός αντιπρόσωπος και ο εκλογικός σάκος

Θρίλερ στο Ηράκλειο με το αποτέλεσμα στις εκλογές να μην μπορεί να οριστικοποιηθεί. Αιτία η εξαφάνιση δικαστικού αντιπροσώπου. Αγωνιούν οι δικοί του άνθρωποι…

Κανένα σημείο… ζωής δεν έχει δώσει μέχρι σήμερα ο δικαστικός αντιπρόσωπος στο 198ο εκλογικό τμήμα του Ηρακλείου στο 13ο Δημοτικό Σχολείο στον Κατσαμπά.

Παρά τις συνεχείς κλήσεις τόσο από τον δήμο όσο και από την Περιφέρεια Κρήτης στο κινητό του, προκειμένου να δώσει τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των υποψήφιων βουλευτών, ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν απαντά και κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται, ούτε έχει παραδώσει τον εκλογικό σάκο!

Όπως είπε στο Ράδιο Κρήτη, στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη η Προϊσταμένη της Περιφέρειας Κρήτης Μαρία Ραπτάκη, αυτός είναι ο ο λόγος για τον οποίο, δεν υπάρχει τελικό αποτέλεσμα στην σταυροδοσία των υποψηφίων βουλευτών του νομού Ηρακλείου, καθώς υπάρχουν αποτελέσματα σε 580 εκλογικά τμήματα και απομένει το 581ο.

Ο εν λόγω δικαστικός αντιπρόσωπος, αρχικά έδωσε μέσω tablet τα συνολικά αποτελέσματα του εκλογικού του τμήματος και επικοινώνησε με το ΥΠΕΣ, όμως δεν έχει δώσει αποτελέσματα σταυροδοσίας των υποψηφίων και …λείπει και ο εκλογικό σάκος.

Η κ. Ραπτάκη είπε ότι η προσπάθεια εντοπισμού του θα συνεχιστεί, εκφράζοντας παράλληλα την ευχή ο άνθρωπος να είναι καλά στην υγεία του.

Πηγή: e-kriti.gr

Εκλογές 2023: Οι «διάσημοι» που έμειναν εκτός Βουλής

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ