ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα Νεα«Έκλεισε» με Παύλο Γκότση

«Έκλεισε» με Παύλο Γκότση

Την είδηση ότι ο Παναιτωλικός ήθελε να αντικαταστήσει τον Γυμναστή του σας την δώσαμε πολύ πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και την επιλογή του Παύλου Γκότση για τη θέση αυτή επίσης την δημοσιέυσαμε πριν πολύ καιρό. Χθές ανακοινώθηκε και επίσημα, ενώ φαίνεται πως ο Μάκης Χάβος την προσεχή σαιζόν θα έχει έναν βοηθό, τον Πάρη Ζουμπούλη.

Η καθυστέρηση της ανακοίνωσης του Γκότση οφείλεται στο εν ενεργεία συμβόλαιό του με την Ξάνθη και βάσει της ρήτρας που υπήρχε δεν είχε δικαίωμα να συνεργαστεί με τον Παναιτωλικό πριν την ολοκλήρωση των αγωνιστικών της υποχρεώσεων, κάτι που έγινε  την Τετάρτη.  Ο νέος Γυμναστής των κυανοκίτρινων ξέρει πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα και όλα αυτά τα χρόνια, από την άνοιξη του 2009 που αποχώρησε, διατηρούσε συνεχή και καλή επαφή με ανθρώπους της ομάδας. Συχνά δε ζητούνταν και η γνώμη του. Όλα αυτά συνηγορούν στο συμπέρασμα πως ο Παύλος Γκότση θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες και «εξουσίες» στο προπονητικό τιμ, το οποίο φαίνεται να «κλείνει» βάσει την επίσημης ανακοίνωσης. Άλλωστε ο πατρινός Γυμναστής πρόσφατα είχε μία σπάνια εμπειρία με την θητεία του στην Ιταλική Ίντερ, δίπλα σε μεγάλα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.  Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: Στο τεχνικό επιτελείο του Παναιτωλικού εντάσσεται ο Παύλος Γκότσης, ο οποίος είχε συνεργαστεί με επιτυχία και στο παρελθόν με την ομάδα μας.Έτσι το τεχνικό επιτελείο διαμορφώνεται ως εξής:Προπονητής: Μάκης Χάβος, Βοηθός: Πάρις Ζουμπούλης, Γυμναστής: Παύλος Γκότσης, Προπ. Τερματοφυλάκων: Κώστας Νικολαΐδης.

Νηνεμία… στα μεταγραφικά
Η αναμονή είναι η επιλογή των ανθρώπων του Παναιτωλικού γι’ αυτές τις μέρες και ενώ δεν έπαψαν να εξετάζουν προτάσεις για νέους παίκτες. Όσο, όμως, οι πιθανότητες  είναι πολλές για παίκτες που τους πέρασαν «ακτινογραφία» και θεωρούνται κατάλληλες λύσεις, δεν αποφασίζουν δραστικές κινήσεις προς άλλες κατευθύνσεις. Πληροφορούμαστε δε ότι από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα κινηθούν ενδελεχώς, καθώς περίμεναν ήδη θετικά αποτελέσματα από μεταγραφικούς στόχους. Στις άμεσες ενέργειες που πιθανολογούνται από την ΠΑΕ βρίσκεται και ένα ακόμα ταξίδι στο εξωτερικό από τον Γ. Μπελεβώνη, εφόσον εκτιμηθεί πως χρειάζεται κάτι τέτοιο.  Στην ατζέντα βρίσκεται το ζήτημα του Ανέν, περίπτωση που μπορεί να τελειώσει αρνητικά από τον Παναιτωλικό πλέον, που έχει ρίξει «δίχτυα» αλλού και περιμένει απαντήσεις, αλλά όσο δεν τις παίρνει υπάρχει συγκαταβατικότητα στην υπόθεση του Γάλλου.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr