ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΈκλεψε χαλκό στο Θέρμο και συνελήφθη στο Αγρίνιο

Έκλεψε χαλκό στο Θέρμο και συνελήφθη στο Αγρίνιο

Έκλεψε χαλκό στο Θέρμο και συνελήφθη στο Αγρίνιο

27χρονος Ρομά συνελήφθη στο Αγρίνιο από Αστυνομικούς της Ασφάλειας χθες το μεσημέρι. Εναντίον του εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για κλοπή.

Την Παρασκευή ο 27χρονος αφαίρεσε αφαίρεσε ψεκαστήρες και χαλκοσωλήνες από αποθήκη στην Αγία Σοφία Θέρμου και έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη της αποθήκης ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία.

Μετά τη σύλληψή του διαπιστώθηκε  ότι εκκρεμούσε εναντίον τους καταδικαστική απόφαση από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδος και το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αγρινίου για κλοπή.

Η ενημέρωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αφαίρεσε από οικία σε περιοχή του Θέρμου, τρεις  χάλκινες ψεκαστήρες και (25) τμήματα χαλκοσωλήνων.

Επιπλέον από τον έλεγχο των στοιχείων του συλληφθέντα πρόεκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας και του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου  Αγρινίου, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και τεσσάρων μηνών, για κλοπή.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr