Πάλαιρος: Έκλεισε το Yacht Club Paleros

Το Yacht Club Paleros ευχαριστεί όλους όσους εργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια στην επιχείρηση αλλά και τους πελάτες για την εμπιστοσύνη τους

yacth-palairos

Το Yacht Club Paleros έκλεισε μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στην Πάλαιρο, όπου είχε χαρίσει αξέχαστες στιγμές καλοκαιριού σε όσους επισκέπτονταν την περιοχή για τις καλοκαιρινές τους διακοπές ή απλά για το μπάνιο τους.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή τους οι άνθρωποί του θα συνεχίσει σε νέες τοποθεσίες.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Yacht Club Palerosι:

Με λύπη ανακοινώνουμε το κλείσιμο του Paleros Yacht Club μετά από 14 χρόνια γεμάτα αναμνήσεις, γέλια και στιγμές γεμάτες γεύσεις στις αστραφτερές ακτές της Πάλαιρου.
Αυτά τα χρόνια, είχαμε το προνόμιο να εξυπηρετήσουμε τους αγαπημένους μας πελάτες και να δημιουργήσουμε μια ζωντανή κοινότητα που έκανε την κάθε μέρα στο Paleros Yacht Club πραγματικά ξεχωριστή.

Στους πιστούς μας πελάτες, εκφράζουμε τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας. Η αμέριστη υποστήριξη και ο ενθουσιασμός σας ήταν τεράστιος. Είτε μας επισκεφτήκατε για ένα χαλαρό καφέ, ένα ρομαντικό δείπνο ή μια ζωντανή βραδιά με μουσική και χορό, συμβάλατε στη δημιουργία της μοναδικής ατμόσφαιρας του Paleros Yacht Club.

Και στην αγαπημένη ομάδα μας, της οποίας το πάθος, η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση ήταν η ραχοκοκαλιά αυτής της επιχείρησης, εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας. Κάθε μέλος του προσωπικού μας έχει ρίξει την καρδιά και την ψυχή του για να δημιουργήσει αξέχαστες εμπειρίες για τους επισκέπτες μας και είμαστε ευγνώμονες για τις προσπάθειές τους όλα αυτά τα χρόνια.

Το Paleros Yacht Club όμως θα συνεχίσει να σερβίρει αξέχαστες εμπειρίες σε δύο νέες συναρπαστικές τοποθεσίες.

Μείνετε συντονισμένοι για τις νέες γαστρονομικές μας περιπέτειες
Σας ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας!

katounanews.gr

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Όμορφα πλάνα από την Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας (vid)

Η Κατούνα είναι κωμόπολη στο βορειοδυτικό τμήμα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, σε απόσταση 42.9 χιλιομέτρων από το Αγρίνιο