ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔυτικη ΕλλαδαΈκλεισε η εθνική οδός Πατρών-Κορίνθου λόγω κατολίσθησης στο Αίγιο

Έκλεισε η εθνική οδός Πατρών-Κορίνθου λόγω κατολίσθησης στο Αίγιο

Έκλεισε η εθνική οδός Πατρών-Κορίνθου λόγω κατολίσθησης στο Αίγιο

Προβλήματα μόνο στο ρεύμα προς Αθήνα – Ώρα 18:45 άνοιξε η αριστερή λωρίδα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα – Επεσαν φερτά υλικά στο οδόστρωμα – Καταιγίδα αυτή την ώρα και στο Ξυλόκαστρο

Η επέλαση της  κακοκαιρίας Elias έχει ξεκινήσει στη δυτική Ελλάδα με τις βροχές που σημειώνονται να είναι έντονες, ενώ την ίδια στιγμή ισχυρή είναι η χαλαζόπτωση σε Αχαΐα και Κορινθία.

Κατολίσθηση σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος το Αιγίου, με αποτέλεσμα εκατοντάδες οδηγοί να μένουν ακινητοποιημένοι στα οχήματά τους. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έχουν πέσει φερτά υλικά στο 163ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού.

Παράλληλα έχει κλείσει η Παλιά Εθνική Οδός.

Στο Αίγιο και τα χωριά Λαμπίρι και Κάτω Κλειτορία, ειδικότερα, η χαλαζόπτωση ήταν σφοδρή. Τα προβλήματα στην κυκλοφορία του οδικού δικτύου δεν άργησαν να φανούν.

Στην Εθνική οδό Αθηνών – Πατρών, από το ύψος του Ξυλόκαστρου ως και την Πάτρα, η βροχή εξίσου ισχυρή, με τον ουρανό να είναι μαύρος.

Τα φαινόμενα κατά τόπους είναι έντονα και κατευθύνονται ανατολικά προς Στερεά Ελλάδα και Θεσσαλία.

Από τις 5 το απόγευμα έχει ξεκινήσει σφοδρή βροχόπτωση στον Κορινθιακό και την κεντρική Στερεά, με την κακοκαιρία να πλησιάζει τη Θεσσαλία, όπου αναμένονται έντονα φαινόμενα από το βράδυ.

protothema.gr

Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ