ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΕκλέγεται στο Επικρατείας ο Αγρινιώτης Παύλος Σαράκης από την Ελληνική Λύση

Εκλέγεται στο Επικρατείας ο Αγρινιώτης Παύλος Σαράκης από την Ελληνική Λύση

Εκλέγεται στο Επικρατείας ο Αγρινιώτης Παύλος Σαράκης από την Ελληνική Λύση

Τα αποτελέσματα των εκλογών έφεραν και την είσοδο ενός ακόμη Αγρινιώτη στο κοινοβούλιο, αυτή την φορά από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Ο διακεκριμένος δικηγόρος Παύλος Σαράκης εκλέγεται με την Ελληνική Λύση, σε έναν νομό, πάντως, όπου το κόμμα του δεν είχε πολύ υψηλές επιδόσεις.

 

Ο αδερφός του Πέτρος Σαράκης έκανε το γεγονός γνωστό μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook  με μια οικογενειακή φωτογραφία και το σχόλιο: “Αγαπητοί φίλοι, η μεγάλη Πατρίδα, ο νομός μας, το Αγρίνιο, η Ντούτσαγα έχει πλέον Βουλευτή τον Παύλο Σαράκη. Και στις επόμενες εκλογές στηρίζουμε Ελληνική Λύση για να μας εκπροσωπεί και πάλι!”.

Να σημειωθεί ότι επτά βουλευτές εκλέγονται με τη ΝΔ από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας και είναι οι Ειρήνη Αγαπηδάκη, Θεόδωρος Σκυλακάκης, Χρήστος Στυλιανίδης, Ιωάννα Λυτρίβη, Γεώργιος Σταμάτης, Μαρία – Νεφέλη Χατζηιωαννίδου και Μαρία Πολύζου. Από τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέγονται τέσσερις: οι Όθωνας Ηλιόπουλος, Έλενα Ακρίτα, Ευάγγελος Αποστολάκης και Πόπη Τσαπανίδου.

Δύο βουλευτές εκλέγονται με το ΠΑΣΟΚ, οι Παναγιώτης Δουδώνης και τον Δημήτρης Μάντζος, από το ΚΚΕ εκλέγεται ο Θανάσης Παφίλης και, όπως προαναφέρθηκε, από την Ελληνική Λύση ο Παύλος Σαράκης.

Εκλογές 2023: Οι «διάσημοι» που έμειναν εκτός Βουλής

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ