Η έκκληση Κατσούλα προς τους ετεροδημότες

Με μήνυμα που ανήρτησε στο προσωπικό του προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας, Γιώργος Κατσούλας απευθύνει έκκληση προς τους ετεροδημότες να μην ταξιδεύουν προς την περιοχή της Αμφιλοχίας, υπό το φόβο περαιτέρω εξάπλωσης του κορονοϊού. Μια έκκληση, η οποία έγινε και από τον λοιμωξιολόγο του Υπ. Υγείας, που συνέστησε την αποφυγή άσκοπων ταξιδιών στα εξοχικά της επαρχίας…

Συγκεκριμένα ο Γ. Κατσούλας  το μήνυμά του αναφέρει:

«Η πανδημία που βιώνουμε είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας. Ο φόβος οδηγεί πολλούς να θέλουν να εγκαταλείψουν τις πόλεις και να γυρίσουν στα χωριά τους. Ένα ταξίδι όμως σημαίνει και επαφή με ανθρώπους, στο βενζινάδικο, στα διόδια, στα ψώνια της προετοιμασίας, στο λεωφορείο… Η εντολή της Πολιτείας είναι σαφέστατη: «Μένουμε Σπίτι»!

Απευθύνω θερμή έκκληση προς τους ετεροδημότες μας να μην ταξιδεύουν προς την περιοχή μας, ερχόμενοι μάλιστα από μεγαλουπόλεις όπου, στατιστικά, έχουν περισσότερες πιθανότητες να νοσήσουν και να μεταφέρουν τον ιό σε πληθυσμούς κατά κανόνα πιο ηλικιωμένους. Ας συμπεριφερθούμε όλοι μας πιο υπεύθυνα μέχρι να ξεπεραστεί ο κίνδυνος, για να μπορέσουμε το καλοκαίρι να ανταμώσουμε με Υγεία»!

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Θα επαναπαυτούμε στο «μπαζούκας» της ρευστότητας;