ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΕκεί που μας χρωστούσαν…

Εκεί που μας χρωστούσαν…

Το μεσημέρι της Τρίτης στην ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Παναιτωλικός αναρτήθηκε κείμενο στο οποίο ανακαλούνταν φράσεις και τοποθετήσεις από τον Φώτη Κωστούλα και την Π.Α.Ε., μετά την «ιστορική» διαιτησία του Κάμπαξη στη Λειβαδιά στις 9 Μαρτίου (φωτο). Ανεξάρτητα από τις όποιες ολιγωρίες του Παναιτωλικού σε ‘κεινο το ματς, όλη η Ελλάδα είδε μία διαιτησία βγαλμένη μέσα από τις μαύρες σελίδες του ποδοσφαίρου.

Η «ποινή» που επέβαλε η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ήταν να ανακαλέσουν δημόσια τα όσα είπαν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού.  Όσο για τον διαιτητή που διέπραξε τα «εγκλήματα» απολαμβάνει την ασυλία…
Οι φράσεις για τις οποίες ανακαλεί ο επίσημος Παναιτωλικός και ο πρόεδρός του είναι: 1.«Το ελληνικό ποδόσφαιρο αντέχει την ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ του «διαιτητή» Κάμπαξη, που αποσβολωμένο το φίλαθλο κοινό παρακολούθησε στο γήπεδο της Λειβαδιάς». 2. «Ελπίζω να μην περιμένουμε άλλα 88 χρόνια ακόμα για να δούμε καλή διαιτησία. Τέτοιου είδους διαιτησίες από διαιτητές – μαϊμού, όπως ο Κάμπαξης, δεν μπορεί να συνεχίζονται». 3.«Θα κάνω έκκληση στην ΕΠΟ και στον κ. Σαρρή να κάνει κάτι με τα «κοράκια» τύπου Κάμπαξη. Δεν αντέχω άλλα αίσχη. Φέτος χωρίς ανθρώπινα λάθη, μας έχουν κλέψει 14 βαθμούς διαιτητές – παραγγελίες τύπου Κάμπαξη, από διαιτητές – μαϊμούδες που μοιάζουν σε όλα παρακινούμενοι». 4. «Έρχονται δασκαλεμένοι με εντολές από πίσω και στόχο να μας κλέψουν βαθμούς. Δασκαλεμένοι προφανώς από συνεταίρους μας…». 5. «ο κ. Κάμπαξης τελούσε υπό μισθοφορική υπηρεσία με εντολή να δώσει τους βαθμούς στη συγκεκριμένη ομάδα…». 6. «το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ βρώμικο για να μπορώ να αντέξω τη δυσοσμία…»

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr