ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΕυσυνείδηταΕκείνοι που πάντα αντιδρούσαν στα πάντα!

Εκείνοι που πάντα αντιδρούσαν στα πάντα!

Εκείνοι που πάντα αντιδρούσαν στα πάντα!

Εκείνοι που πάντα αντιδρούσαν στα πάντα!

Βλέποντας τις εικόνες από την… επανάληψη των εγκαινίων (έτσι θα πάει, εκλογές έρχονται) στο Ελληνικό κι αναλογιζόμενος κανείς πόσο μακριά είμαστε στο Αγρίνιο από τέτοια έργα, δεν μπορεί να μην σταθεί σε αυτό που είπε ο Λάτσης στην ομιλία του.

“Αυτό το έργο (θα έπρεπε να) ενώνει. Θα έπρεπε να το κάνει το κράτος με κάποιες νησίδες ιδιωτικής πρωτοβουλίας, αντίθετα έγινε το αντίστροφο, ιδιωτική επένδυση με κάποιες νησίδες κρατικής παρέμβασης”!

Κάπου εδώ πετάγεται κάποιος αντι…κάτι και λέει “ποια ιδιωτική πρωτοβουλία αφού πήραν δάνεια οι μεγάλοι που ασχολήθηκαν;”, λες κι όταν γίνεται μια επένδυση πρέπει να βγαίνει από το παντελόνι απευθείας, το δάνειο δεν μετράει!

Όμως, κάτι τέτοια είναι που εδώ και δεκαετίες κάνουν την χώρα να κατατρύχεται και να μην μπορεί να φύγει μπροστά. (Κάτι τέτοια και η… ελληνική ιδιαιτερότητα όπως φάνηκε από πρόσφατη έρευνα που λέει ότι το σκορ υπέρ και κατά της Ε.Ε. στην Ελλάδα είναι 50%-49%, η μεγαλύτερη εχθρότητα στην Ένωση, σχεδόν διπλάσια π.χ. από την Ουγγαρία!).

Οι έχοντες μνήμη θυμήθηκαν ότι οι κομματικοί στρατοί που προχθές έκαναν θέμα την “σκηνή” όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση στο Ελληνικό, πριν από λίγα μόλις χρόνια ήθελαν στην περιοχή να φτιάξουν… κοινωνικό λαχανόκηπο!

Άλλοι, επηρεασμένοι από την επέτειο του 1981 όταν “ο λαός ήρθε στην εξουσία” με το ΠΑΣΟΚ θυμήθηκαν ότι ο αείμνηστος Αντώνης Τρίτσης, ο οποίος θεωρούνταν προοδευτικός, δεν ήθελε να φτιαχτεί μετρό στην Αττική γιατί το θεωρούσε δείγμα ενός τρόπου ζωής ξένου προς τα ελληνικά δεδομένα!

Γενικώς, στην χώρα πάντα υπήρχε ένα κίνημα αντίδρασης στα πάντα, συνήθως από κάποιους απολύτως βολεμένους.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Ο καθαγιασμός του ΠΑΣΟΚ δεν υποφέρεται

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ