ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΕκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες στο Αγρίνιο με ομιλητή τον κ. Δαμασκηνό στις 30 Ιανουαρίου

Εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες στο Αγρίνιο με ομιλητή τον κ. Δαμασκηνό στις 30 Ιανουαρίου

Εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες στο Αγρίνιο με ομιλητή τον κ. Δαμασκηνό στις 30 Ιανουαρίου

Εκδήλωση για να τιμηθούν οι Τρεις Ιεράρχες θα πραγματοποιηθεί ανήμερα της γιορτής στο Αγρίνιο με ομιλητή τον κ. Δαμασκηνό.

Την προσεχή Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 η Εκκλησία μας τιμά την Σύναξη των Αγίων Τριών Ιεραρχών και μεγάλων οικουμενικών Διδασκάλων, Βασιλείου του Μεγάλου, Γρηγορίου του Θεολόγου και Ιωάννου του Χρυσοστόμου, οι οποίοι είναι προστάτες της Παιδείας και των Γραμμάτων.

Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας και το Παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας της Πανελληνίου Ενώσεως Θεολόγων θα πραγματοποιήσουν εορταστική εκδήλωση την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 19:00 στο Παπαστράτειο Μέγαρο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου. Ομιλητής θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Οι Τρεις Ιεράρχες: διδάσκαλοι και εμπνευστές».

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει με ύμνους και τραγούδια το Μουσικό Σύνολο Βυζαντινής Μουσικής, του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου, υπό την διεύθυνση του κ. Αριστόβουλου – Δημητρίου Μαστροσπύρου.

Προσκαλούνται οι πιστοί Χριστιανοί να συμμετάσχουν στην εκδήλωση για να τιμήσουν τους τρεις μεγάλους Πατέρες της Εκκλησίας μας.

Μουσικό Σχολείο Αγρινίου: Συμμετοχή στην εορτή των Τριών Ιεραρχών, στο Παπαστράτειο Μέγαρο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ