ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΕκδήλωση της Φιλοζωικής Αγρινίου

Εκδήλωση της Φιλοζωικής Αγρινίου

filozoikiΠαγκόσμια Ημέρα για τα αδέσποτα ζώα

Ενημέρωση των πολιτών από τις 11 το πρωί στην Πλατεία Δημοκρατίας

Εκδήλωση ενημέρωσης με αφορμή την παγκόσμια ημέρα για τα αδέσποτα, πραγματοποιεί σήμερα η Φιλοζωική Εταιρεία Αγρινίου στην Πλατεία Δημοκρατίας. Μέλη της Φιλοζωικής θα βρίσκονται από τις 11 το πρωί σε κιόσκι που έχει παραχωρήσει ο δήμος Αγρινίου, και θα ενημερώνουν τους περαστικούς για τα αδέσποτα ζώα και το πρόγραμμα στείρωσης που θα ξεκινήσει σε λίγες εβδομάδες.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερωθεί ο κόσμος αλλά και να ενημερώσουν οι ίδιοι την Φιλοζωική Οργάνωση για τα σημεία της πόλης στα οποία εντοπίζονται αδέσποτα ζώα, ώστε όταν ξεκινήσει το πρόγραμμα στειρώσεων του δήμου, να μπορέσουν να εντοπιστούν τα ζώα αυτά. Μάλιστα, στους περαστικούς θα δίνονται και σακουλάκια με ζωοτροφή σε μορφή κροκέτας για τα αδέσποτα ζώα.
Η Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου είναι αυτοχρηματοδοτούμενη και μη κερδοσκοπική οργάνωση και στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο χάρη στη βοήθεια των μελών της και εθελοντών. Έχει να επιδείξει πλούσια δράση, καθώς διατηρεί χώρο για τη φροντίδα των ζώων, ενώ παράλληλα φροντίζει για περίθαλψη, στείρωση και αποπαρασιτοποίηση των αδέσποτων ζώων. Επίσης φροντίζει να βρίσκει «στέγη» για τα αδέσποτα ζώα τα οποία έχει υπό την φροντίδα της, και για το έργο το οποίο επιτελεί χρειάζεται την στήριξη όλων μας.
Κώστας Καρακώστας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr