ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΝαυπακτοςΕκδήλωση για την έναρξη της νέας βιβλιοθήκης στο 2ο δημοτικό σχολείο Ναυπάκτου (ΦΩΤΟ)

Εκδήλωση για την έναρξη της νέας βιβλιοθήκης στο 2ο δημοτικό σχολείο Ναυπάκτου (ΦΩΤΟ)

Εκδήλωση για την έναρξη της νέας βιβλιοθήκης στο 2ο δημοτικό σχολείο Ναυπάκτου (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή 15/12/2019 πραγματοποιήθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπάκτου «Γιάννης Βλαχογιάννης» εκδήλωση για την έναρξη λειτουργίας της Σχολικής Βιβλιοθήκης του Σχολείου.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τις βιβλιοαφηγήσεις του συγγραφέα Βαγγέλη Ηλιόπουλου σε χριστουγεννιάτικο κλίμα, όπου οι μαθητές της Α΄τάξης υποδυόμενα τα καλικαντζαράκια συνόδευσαν τον συγγραφέα με χορό και τραγούδι. Επίσης οι μαθητές της Γ τάξης διασκεύασαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων σε κάλαντα της Βιβλιοθήκης όπου τραγουδήθηκαν από τους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄τάξης, οι οποίοι με ποικίλα δρώμενα και τραγούδια χριστουγεννιάτικα, ελληνικά και ξενόγλωσσα, έδωσαν μια ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση. Χριστουγεννιάτικα εργαστήρια , που υλοποιήθηκαν από εκπαιδευτικούς του σχολείου και το ζαχαροπλαστείο ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΝ ολοκλήρωσαν τη γιορτή της Βιβλιοθήκης μας.

Η δημιουργία της Βιβλιοθήκης του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε χάρη στην ευγενική χορηγία των ΕΛΠΑ ΑΕ και ευχαριστούμε θερμά ιδιαιτέρως τον κ. Τσοτσορό Ευστάθιο, τέως πρόεδρο της εταιρείας αυτής, που ανταποκρίθηκε με ευαισθησία στο αίτημά μας για τη δημιουργία ενός υπέροχου χώρου όπου οι λέξεις ταξιδεύουν και μαγεύουν τις καρδιές των παιδιών μέσα από τις σελίδες των λογοτεχνικών βιβλίων.

Ευχαριστούμε επίσης θερμά το βιβλιοπωλείο Adagio, όπου στήριξε εμπράκτως στον εμπλουτισμό της Βιβλιοθήκης μας, το ζαχαροπλαστείο ΝΑΥΠΑΚΤΙΟΝ όπου υλοποίησε χριστουγεννιάτικο εργαστήριο, το ΔΙΕΚ Μαγειρικής και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την προσφορά του μπουφέ, καθώς και τις εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ για την προσφορά των προσκλήσεων και των αφισών της εκδήλωσης.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον συγγραφέα κ. Ηλιόπουλο Βαγγέλη που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση μας και μέσα από την αστείρευτη ενέργεια των αφηγήσεων των βιβλίων του νιώσαμε το αληθινό νόημα των γιορτών . Ολόθερμες ευχές για καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη.

Τά κάλαντα στόν Μητροπολίτη Ναυπάκτου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr