ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΕκδήλωση του ΑΟ Αγρινίου πριν τον αγώνα με το Παγκράτι το Σάββατο στην πλατεία

Εκδήλωση του ΑΟ Αγρινίου πριν τον αγώνα με το Παγκράτι το Σάββατο στην πλατεία

Εκδήλωση του ΑΟ Αγρινίου πριν τον αγώνα με το Παγκράτι το Σάββατο στην πλατεία

Μια εκδήλωση γνωριμίας διοργανώνει η ομάδα του μπάσκετ της Α2 ΑΟ Αγρινίου το Σάββατο στην πλατεία της πόλης. Δίνοντας έτσι την ευκαιρία πριν τον απογευματινό αγώνα με το Παγκράτι μικροί και μεγάλοι να γνωρίσουν από κοντά τους αθλητές των Ακαδημιών αλλά και της ομάδας καθώς και όλη την δουλειά που γίνεται.

Η σχετική ανακοίνωση στην σελίδα της ομάδας στο facebook έχει ως εξής:

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα η ομάδα μας φιλοξενεί στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου “Μιχάλης Κούσης” τον Α.Ο. Παγκρατίου στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.
Το πρωί του Σαββάτου από τις 10 μέχρι τη 1 στην πλατεία Δημοκρατίας προς την πλευρά της οδού Πάνου Σούλου θα έχει στηθεί ένα stand και μία μπασκέτα προκειμένου όλοι οι φίλαθλοι του Αγρινίου να βρεθούν κοντά στην ομάδα μας, να γνωρίσουν τα παιδιά των Ακαδημιών και την όλη λειτουργία των Ακαδημιών του Συλλόγου μας.
Στη συγκεκριμένη εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου και τους Αντιδημάρχους Αγρινίου κ.κ. Χρήστο Ζαρκαβέλη και Σπύρο Φλώρο για την αποδοχή του αιτήματός μας για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης.
Με τιμή
Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Ο Γ.Κόκκιος για τον αγώνα του ΑΟ Αγρινίου με τον ΑΟ Παγκρατίου (VIDEO)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr