ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΔιαφοραΕκδήλωση αφιερωμένη στον Τζώρτζ Τσούνη, νέο πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα – Σπ. Κωνσταντάρας: “Ευχόμαστε στο νέο πρέσβη κάθε επιτυχία”

Εκδήλωση αφιερωμένη στον Τζώρτζ Τσούνη, νέο πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα – Σπ. Κωνσταντάρας: “Ευχόμαστε στο νέο πρέσβη κάθε επιτυχία”

Εκδήλωση αφιερωμένη στον Τζώρτζ Τσούνη, νέο πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα – Σπ. Κωνσταντάρας: “Ευχόμαστε στο νέο πρέσβη κάθε επιτυχία”

Εκδήλωση αφιερωμένη στο νέο Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζώρτζ Τσούνη, με καταγωγή από τον Πλάτανο Ναυπακτίας, πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.

Την εκδήλωση διοργάνωσαν συντοπίτες του, από τον Πλάτανο Ναυπακτίας, προκειμένου να ευχηθούν στον Πρέσβη καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Ιδιαίτερα χαρούμενος για την παρουσία του κ. Βασίλη Γκουρνέλου και του κ. Θανάση Αντζούλη στο αποχαιρετιστήριο αυτό γεύμα, καθώς και για τον ερχομό του κ. Τζώρτζ Τσούνη στην Ελλάδα, δηλώνει ο Δήμαρχος Θέρμου κ. Σπυρίδων Κωνσταντάρας.

Συγκεκριμένα δηλώνει:

«Χάρηκα ιδιαίτερα που δύο εξαιρετικοί ομογενείς και φίλοι Διπλατανιώτες, ο Βασίλης Γκουρνέλος και ο Θανάσης Αντζουλής, πλαισίωσαν στο αποχαιρετιστήριο γεύμα στην Νέα Υόρκη τον νέο Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα κύριο Τζώρτζ (Γεώργιο) Τσούνη, που οι γονείς του κατάγονται από τον Πλάτανο και η σύζυγός του κυρία Όλγα Αντζουλή από τον Διπλάτανο δήμου Θέρμου.

Ευχόμαστε στο νέο πρέσβη κάθε επιτυχία.

Ο ερχομός του στην Ελλάδα να συμβάλλει στην αναβάθμιση των σχέσεων των δύο χωρών και η περιοχή μας να αποκτήσει έναν δυνατό σύμμαχο στην πορεία για την ανάπτυξη της!»

Εκδήλωση αφιερωμένη στον Τζώρτζ Τσούνη, νέο πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα - Σπ. Κωνσταντάρας: "Ευχόμαστε στο νέο πρέσβη κάθε επιτυχία"

thermonews.gr 

Θετικός στον κορονοϊό ο Γιάννης Οικονόμου

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr