Εκδήλωση του 6ου Γυμνασίου Αγρίνιου το Σάββατο - «Γονείς και παιδιά : σχέση αποδοχής και απόρριψης»

«Γονείς και παιδιά : σχέση αποδοχής και απόρριψης». το θέμα εκδήλωσης του 6ου Γυμνασίου Αγρινίου, στην Παλαιά Δημοτική Αγορά.

goneis-paidia

Το 6 ο Γυμνάσιο Αγρινίου υλοποιεί το πρόγραμμα «Ενημέρωση γονέων- κηδεμόνων σε θέματα υγιούς συναισθηματικής και κοινωνικής ανάπτυξης των μαθητών/τριών» με στόχο την υποστήριξη επιμορφωτική-συμβουλευτική γονέων και κηδεμόνων από ειδικούς επιστήμονες αναφορικά με προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι κατά την εφηβική ηλικία προκειμένου να επιτύχουν τη διαχείριση και την – με τον καλύτερο τρόπο – επίλυσή τους μέσω της υιοθέτησης παιδαγωγικών τρόπων και μεθόδων.

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος διοργανώνει το Σάββατο , 4 Μαρτίου 2023, ώρα 6μ.μ στην αίθουσα της παλιάς Λαχαναγοράς
του Δήμου Αγρινίου εκδήλωση με θέμα : «Γονείς και παιδιά : σχέση αποδοχής και απόρριψης». Εισηγητής ο Μιχαήλ Μαντζανάς , καθηγητής ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και συγγραφέας. Ειδικότερα, διδάσκει Φιλοσοφία στη Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ
και στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών και Ψυχολογία σε ανώτατες στρατιωτικές ακαδημίες.

Είναι Ειδικός Επιστήμων του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και επί σειρά ετών παραδίδει μαθήματα - σεμινάρια - διαλέξεις Συμβουλευτικής Φιλοσοφίας και Φιλοσοφικής Ψυχολογίας, Ψυχολογίας, Νομικής, Ηγεσίας, Διοίκησης Προσωπικού, Διαχείρισης Σχέσεων και κρίσεων καθώς και οριακών καταστάσεων στο Πανεπιστήμιο, σε Ανώτατες Πανεπιστημιακές Ακαδημίες, στην Αμερική και στην Κύπρο.

Ο Ιατρικός Σύλλογος καλεί τα μέλη του και τους πολίτες του Αγρινίου να δώσουν αίμα για τους τραυματίες των Τεμπών