ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιο«Εκατομμυριούχος»: Το «πάλεψε» η εντυπωσιακή αγρινιώτισσα, Εύη Παπαδοπούλου

«Εκατομμυριούχος»: Το «πάλεψε» η εντυπωσιακή αγρινιώτισσα, Εύη Παπαδοπούλου

«Εκατομμυριούχος»: Το «πάλεψε» η εντυπωσιακή αγρινιώτισσα, Εύη Παπαδοπούλου

Η αγρινιώτισσα Εύη Παπαδοπούλου πήγε στον «Εκατομμυριούχο» με σκοπό να κερδίσει το ποσό των 10.000 ευρώ.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Εργάζεται ως αναπληρώτρια δασκάλα και παράλληλα κάνει το μεταπτυχιακό της. Εργάζεται ακόμη και σήμερα ως αεροσυνοδός και όπως δήλωσε θα ήθελε να δουλεύει σε αεροπορική εταιρεία στο εξωτερικό. 

Έζησε για 10 χρόνια στη Ρόδο και δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι γιατί πάντα της άρεσε και όσες φορές το έβλεπε από το σπίτι απαντούσε σωστά σχεδόν σε όλες τις ερωτήσεις.

Μέσα από τη συμμετοχή της στο τηλεπαιχνίδι θέλησε να ξεπεράσει και τον φόβο για τις αντιδράσεις του περίγυρου της αν τυχόν δεν απαντήσει σε ερωτήσεις που θεωρούνται πολύ εύκολες για το ευρύ κοινό.

Στη συνέχεια διευκρίνισε πως δεν είναι αυτοσκοπός οι 10.000 ευρώ αφού εξίσου ικανοποιημένη θα είναι αν φύγει με 5.000 ή ακόμη και με 3.000 ευρώ.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εντυπωσιάστηκε από την εμφάνισή της λέγοντας: «Τι ωραία ελληνίδα είσαι εσύ. Μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, μεσογειακή ομορφιά».

 

Στο δεύτερο μέρος που προβλήθηκε την Κυριακή η Εύη έφτασε έως και την ένατη ερώτηση αλλά κάπου εκεί έχοντας αξιοποιήσει και τις τρεις βοήθειες αποφάσισε να σταματήσει φεύγοντας με 3.000 ευρώ.

Δείτε τα δύο επεισόδια στα οποία συμμετείχε η Εύη Παπαδοπούλου με ένα κλικ ΕΔΩ

Σάκης Ρουβάς: Η πρώτη του αντίδραση για τις δηλώσεις Νταλάρα για το Άξιον Εστί (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ