ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑγροτικα ΝεαΕκ νέου επικοινωνία Κ.Καραγκούνη με Λυκουρέντζο και Παπαευθυμίου για πληρωμή αποζημιώσεων στους παραγωγούς

Εκ νέου επικοινωνία Κ.Καραγκούνη με Λυκουρέντζο και Παπαευθυμίου για πληρωμή αποζημιώσεων στους παραγωγούς

Εκ νέου επικοινωνία Κ.Καραγκούνη με Λυκουρέντζο και Παπαευθυμίου για πληρωμή αποζημιώσεων στους παραγωγούς

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα 12/11/2020 ο Βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Καραγκούνης με τον διοικητή του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, επαναφέροντας το αίτημα των καλλιεργητών ρυζιού, βαμβακιού και καλαμποκιού, που επλήγησαν από τις τελευταίες καταστροφές που προκάλεσαν τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα, ώστε να υπάρξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα πληρωμή των αποζημιώσεων.

Ο κύριος Λυκουρέντζος και σε συνέχεια της πρόσφατης συνάντησης που είχε με τον κύριο Καραγκούνη διευκρίνισε ότι περιμένει τα πορίσματα των εκτιμήσεων από τις αρμόδιες τοπικές υπηρεσίες του ΕΛΓΑ προκειμένου να προβεί άμεσα στις πληρωμές.

Στη συνέχεια ο κύριος Καραγκούνης επικοινώνησε με τον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Αιτ/νίας κ. Παναγιώτη Παπαευθυμίου όπου και του μετέφερε το σχετικό αίτημα και την επικοινωνία που είχε με τον κύριο Λυκουρέντζο. Ο κύριος Παπαευθυμίου εκτίμησε ότι έως τα τέλη του μήνα θα έχουν αποσταλεί τα πορίσματα, οπότε μέσα στο Δεκέμβρη να γίνουν και οι σχετικές πληρωμές.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές 3,93 εκατ. ευρώ σε 10.805 δικαιούχους

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr