ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyle«Είσαι το ταίρι μου»: Η Βίκυ Σταυροπούλου έφαγε 20 αυγά στη σκηνή της παραλίας!

«Είσαι το ταίρι μου»: Η Βίκυ Σταυροπούλου έφαγε 20 αυγά στη σκηνή της παραλίας!

«Είσαι το ταίρι μου»: Η Βίκυ Σταυροπούλου έφαγε 20 αυγά στη σκηνή της παραλίας!

Τη Βίκυ Σταυροπούλου τη γνωρίσαμε μέσα από την πετυχημένη σειρά του Mega, «Είσαι το Ταίρι μου». Εκεί υποδύθηκε τη «Στέλλα», η οποία ερωτεύτηκε τον «Σωτήρη», Αλέξη Γεωργούλη.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, σημειώθηκαν διάφορα απρόοπτα. Μερικά από αυτά διηγήθηκε η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της στο ένθετο «Πρόσωπα» της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ». Αφορμή αποτέλεσε το αφιέρωμα για τα 30 χρόνια του Mega.

Μεταξύ άλλων, η Βίκυ Σταυροπούλου μίλησε και για την περίφημη σκηνή στην παραλία με τον Αλέξη Γεωργούλη, όπου τρώει ένα βραστό αυγό, αλλά και για το εγκλωβισμό της μέσα σε ασανσέρ με τη Σοφία Βογιατζάκη στην Αυστραλία. Οι δυο γυναίκες παραμένουν πολύ καλές φίλες μέχρι και σήμερα.

Και μπορεί εμείς να την είδαμε να τρώει ένα αυγό, ωστόσο, η δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε πως για να γυριστεί η σκηνή, χρειάστηκε να φάει 20 αυγά, ενώ στο τέλος έκανε εμετό.

«Μία πολύ χαρακτηριστική στιγμή, είναι η σκηνή στην παραλία με τον Αλέξη που αναγκάστηκα να φάω 20 βραστά αυγά και στο τέλος τα έκανα εμετό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα απρόοπτα της Βίκυς Σταυροπούλου κατά τη διάρκεια γυρισμάτων

«Δεν θα ξεχάσω που είχαμε πάει για γυρίσματα στην Αυστραλία με το “Είσαι το ταίρι μου” και κλειστήκαμε με τη Σοφία Βογιατζάκη σε ένα ασανσέρ στον 25ο όροφο, αφού είχαμε τελειώσει τη δουλειά μας. Μείναμε εκεί 25 λεπτά γιατί οι υπόλοιποι είχαν κλειστά τα κινητά τους, αφού ήταν πάνω στο γύρισμα. Έφαγα όλη την υστερία και τους φόβους του κόσμου που είχε η Βογιατζάκη μέσα της.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα εφιαλτικά αυτά 25 λεπτά που στην αρχή άρχισε να γελάει υστερικά, μετά να κλαίει υστερικά και μετά αρχίσαμε τα χαστούκια. Στο τέλος εμφανίστηκε ένας Αυστραλός, ο οποίος άκουσε τις φωνές μας, γιατί φωνάζαμε “help”.

Το ασανσέρ είχε μέσα τηλέφωνο, καλέσαμε την πυροσβεστική, αλλά δεν ξέραμε να τους πούμε που να έρθουν. Οπότε, εμφανίστηκε μέσα στη νύχτα ένας ένοικος του κτιρίου, μας άκουσε που φωνάζαμε “help” και μας άνοιξε. Είδε δύο χοντρές να πέφτουν πάνω του σαν τις τρελές και να ουρλιάζουν ότι τον αγαπούν και είχε μείνει άφωνος».

Αλλά και στο “Taxi Girl” θυμάμαι την πρώτη φορά που μπήκε πελάτης μέσα κι επειδή ήταν αυτόματο το ταξί και δεν είχα ξαναοδηγήσει αυτόματο, πάτησα λίγο παραπάνω το γκάζι και παραλίγο να μας αναγνωρίσουν από τα σφραγίσματα. Αλλά ευτυχώς σωθήκαμε κι εμείς και το “Taxi Girl” και πήγε υπέροχα.

Τη Βίκυ Σταυροπούλου τη γνωρίσαμε μέσα από την πετυχημένη σειρά του Mega, «Είσαι το Ταίρι μου». Εκεί υποδύθηκε τη «Στέλλα», η οποία ερωτεύτηκε τον «Σωτήρη», Αλέξη Γεωργούλη.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, σημειώθηκαν διάφορα απρόοπτα. Μερικά από αυτά διηγήθηκε η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της στο ένθετο «Πρόσωπα» της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ», στο αφιέρωμα για τα 30 χρόνια του Mega.

iefimerida.gr

Σύλληψη 47χρονου στην Κατούνα για παράνομο εμπόριο υαλοκαθαριστήρων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr