Ειπώθηκε η λέξη "δημοψήφισμα" στον ΣΥΡΙΖΑ; Πάει, διαλύεται...

Όταν στον ΣΥΡΙΖΑ ακούς την λέξη "δημοψήφισμα" κάτι κακό προβλέπεται, κάποιο αδιέξοδο έφτασε ή μάλλον σε κάποιον τοίχο "έσκασαν" πάνω οι ονειρώξεις ενός "άλλου κόσμου, εφικτού"!

kasselakis1

Αποχώρησε ο Σκουρλέτης τονίζοντας σε επιστολή του ότι «ο δρόμος που έχει επιλεγεί είναι αδιέξοδος και καταστροφικός» ενώ αναμένεται και ανακοίνωση αποχώρησης του Ν. Βούτση.

Την ίδια στιγμή ο Σ. Κασσελάκης ανακοίνωσε δημοψήφισμα από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαγραφή Φίλη, Σκουρλέτη, Βίτσα και Τζουμάκα!

Στην επιστολή του το ιστορικό στέλεχος του κόμματος καταγγέλλει ότι υλοποιείται ένα  «σχέδιο διχασμού και ρήξης που ανέλαβε να ολοκληρώσει ο νεόκοπος και ανέπαφος με την Αριστερά και την πολιτική Στ. Κασσελάκης» και πως «σήμερα για άλλη μια φορά αντί της αναγκαίας συζήτησης και της προσφυγής άμεσα σε συνέδριο επιλέγεται ένας ανορθόδοξος τοξικός πόλεμος στοχεύοντας τις διαφορετικές απόψεις».

Πρόκειται για «ένα σχέδιο αποαριστεροποίησης που θα οδηγήσει στο τέλος της παρουσίας στην Ελλάδα της Ανανεωτικής και Ριζοσπαστικής Αριστεράς μετά από πάνω από μισό αιώνα παρουσίας», αναφέρει και χαρακτηρίζει «θράσος και ασέβεια» τις δηλώσεις πως «επί πέντε χρόνια υπονομεύατε το κόμμα».

«Το κόμμα είναι βαριά άρρωστο» απάμτησε σε βίντεο που ανάρτησε στα social media ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοινώνοντας ότι θα ζητήσει αύριο από την Κεντρική Επιτροπή να αποφασίσει δημοψηφίσματα από τα μέλη και τους φίλους του κόμματος για την αποπομπή των 4 στελεχών.

Δεν χρειάζεται να ειπωθεί κάτι άλλο.

Όταν στον ΣΥΡΙΖΑ ακούς την λέξη "δημοψήφισμα" κάτι κακό προβλέπεται, κάποιο αδιέξοδο έφτασε ή μάλλον σε κάποιον τοίχο "έσκασαν" πάνω οι ονειρώξεις ενός "άλλου κόσμου, εφικτού"!

Εφημερίδα Συνείδηση

Φωτογραφία Eurokinissi

Το νέο χρυσάφι είναι το ελαιόλαδο…