ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδητα«Είμαστε κι εμείς εδώ» από τον Δ. Τραπεζιώτη

«Είμαστε κι εμείς εδώ» από τον Δ. Τραπεζιώτη

«Είμαστε κι εμείς εδώ» από τον Δ. Τραπεζιώτη

«Είμαστε κι εμείς εδώ» από τον Δ. Τραπεζιώτη

Πρωί-πρωί με την αυγή και την επόμενη του δημοτικού συμβουλίου στο Αγρίνιο, ο Δημήτρης Τραπεζιώτης είχε ήδη αποστείλει το δελτίο Τύπου προς τα τοπικά ΜΜΕ όπου εξηγούσε ότι το 7ο Δημοτικό Σχολείο που θεμελιώθηκε προχθές είχε σχεδιαστεί και μπει στις χρηματοδοτήσεις το 2012 από τον προηγούμενο δήμαρχο Π. Μοσχολιό.

Μάλιστα, το δελτίο έγραφε πάνω ότι η επισήμανση γινόταν για «λόγους Δικαιοσύνης» και «γιατί κάποιοι άλλοι νοιάστηκαν για το 7ο δημοτικό πριν».

Θα μπορούσε κανείς να πει και ότι είναι καλές οι μελέτες αλλά τα έργα γίνονται… όταν γίνονται, όμως έχει ενδιαφέρον να δούμε τον λόγο που βγήκε το δελτίο αυτό, ενθυμούμενοι ότι παλιότερα Τραπεζιώτης και Μοσχολιός δεν ήταν ακριβώς «κολλητοί»…

Θα έλεγε κανείς ότι ήταν μια δήλωση τύπου «είμαστε κι εμείς εδώ», αφού ο Δ. Τραπεζιώτης δεν είναι στα δημοτικά συμβούλια κι αφού ο προβληματισμός για το ποιος θα είναι ο υποψήφιος που θα εμπνεύσει την ευρεία Κεντροαριστερά στο Αγρίνιο όχι μόνο συνεχίζεται αλλά εντείνεται κιόλας.

Αναφέρεται κιόλας ευθέως: «Θα είμαστε εδώ να το θυμίζουμε», λέει το δελτίο στο τέλος του. Από την άλλη, τα χρόνια περνούν, τα πράγματα αλλάζουν, έτσι και οι σχέσεις των ανθρώπων μπορεί να αλλάξουν, δεν απαγορεύεται.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Ο Αχελώος βοηθά στο χτίσιμο της «Αγιάς Σοφιάς»!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ