ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΈγκλημα στην Ιεράπετρα: Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «έσφαξα τη μάνα σου»

Έγκλημα στην Ιεράπετρα: Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «έσφαξα τη μάνα σου»

Έγκλημα στην Ιεράπετρα: Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε «έσφαξα τη μάνα σου»

Συγκλονίζει η κόρη της άτυχης Νεκταρίας που κατέσφαξε ο εν διαστάσει σύζυγός της στην Ιεράπετρα. «Ο πατέρας μου σκέφτηκε ή εγώ ή κανείς», λέει η Ευγενία για τη νέα υπόθεση γυναικοκτονίας που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Η κόρη της δολοφονημένης Νεκταρίας από την Ιεράπετρα μίλησε στο MEGA και την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» με τη Σίσσυ Χρηστίδου και περιέγραψε την αρρωστημένη κατάσταση που βίωναν οικογενειακώς εξαιτίας του πατέρα της όλα τα προηγούμενα χρόνια.

«Ο πατέρα μου σκέφτηκε : Ή εγώ ή κανείς», ξεσπά η Ευγενία και τονίζει πως εδώ και πολλά χρόνια οι σχέσεις μεταξύ των γονέων της ήταν τυπικές, καθώς είχαν χωρίσει. Εξηγεί πως ο πατέρας της έμαθε μόλις δύο εβδομάδες πριν για τη νέα σχέση της μητέρας της και πως αυτό τον φόρτισε συναισθηματικά.

Συγκλονίζει η μαρτυρία πως ο ίδιος ο πατέρας της την πληροφόρησε για τη δολοφονία:

«Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: Έσφαξα τη μάνα σου. Η μάνα σου είναι τέζα, κάτω».

Εξηγεί πως το τηλεφώνημα έγινε λίγα λεπτά αφότου είχε γίνει η γυναικοκτονία, καθώς άκουγε ακόμη τον πατέρα της λαχανιασμένο να τρέχει…

«Πίστεψα από την αρχή ότι κάτι κακό είχε συμβεί γιατί έπαιρνα τηλέφωνο τη μαμά μου και το σήκωνε αυτός, αλλά πίστευα ότι την είχε δείρει. Τότε ήταν που κατευθύνθηκα αρχικά προς το σπίτι της, όπου δεν βρήκα κανέναν και μετά στο χώρο εργασίας της, όπου και βρέθηκα μπροστά στο φριχτό θέαμα».

Επισημαίνει πως οι πρώτες κινήσεις της ήταν να πάρει τα μικρά της αδέρφια και να τα έχει μαζί της, ενώ συνόδευσε τη μικρή της αδερφή στο νοσοκομείο όταν λιποθύμησε.

Έγκλημα στην Ιεράπετρα: «Μας κακοποιούσε οικογενειακώς…»!

Σύμφωνα με την ίδια, ο πατέρας της είχε εμφανίσει πολλές φορές κατά το παρελθόν, κακοποιητικές συμπεριφορές στα παιδιά της οικογένειας και αυτό ήταν που την οδήγησε να κάνει καταγγελία στην αστυνομία.

«Με είχε χτυπήσει σοβαρά και ήρθε η αστυνομία να τον μαζέψει και να τον οδηγήσει στη ψυχιατρική κλινική για δύο εβδομάδες», αποκάλυψε η Ευγενία.

«Πολλές φορές απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει και ότι θα κάνει κακό στη μητέρα μου, αλλά δεν πίστευα ότι θα φτάσει στο σημείο να το κάνει», λέει συγκλονισμένη.

«Δεν ξέρω πώς να διαχειριστώ την όλη κατάσταση. Τα αδέρφια μου φοβούνται αφού έχουν κακοποιηθεί και τα ίδια από τον πατέρα μου», τονίζει και καταλήγει πως «έχουμε πολλά άτομα που μας στηρίζουν για να πατήσουμε στα πόδια μας για αρχή».

Η οργή ξεχειλίζει μέσα της και πιστεύει ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει τον πατέρα της και γι’ αυτό δεν θέλει να τον αντικρίσει.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη της κόρης της άτυχης Νεκταρίας στο MEGA και την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» με τη Σίσσυ Χρηστίδου:

Πηγή: newsit.gr,  MEGA

Χανιά: Ο πατέρας σκοτώθηκε με τη μηχανή του γιου του – Βρέθηκε διαμελισμένος

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr