ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΣε εγκάρδιο κλίμα η πίτα της Τεχνικής Εταιρείας Α.R.T. 4 BUILDINGS – “Χρώμα” Παναιτωλικού στην εκδήλωση

Σε εγκάρδιο κλίμα η πίτα της Τεχνικής Εταιρείας Α.R.T. 4 BUILDINGS – “Χρώμα” Παναιτωλικού στην εκδήλωση

Σε εγκάρδιο κλίμα η πίτα της Τεχνικής Εταιρείας Α.R.T. 4 BUILDINGS – “Χρώμα” Παναιτωλικού στην εκδήλωση

Μέσα σε ιδιαίτερα θερμό και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τεχνικής Εταιρείας Α.R.T. 4 BUILDINGS (Α4Β).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο «Marpessa» στο Αγρίνιο και σε αυτή συμμετείχαν τα στελέχη και οι συνεργάτες της εταιρείας, που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στον κατασκευαστικό κλάδο.

Τη βεβαιότητά του ότι το μέλλον προβλέπεται ευοίωνο για το σύνολο του τεχνικού κόσμου εξέφρασε στο σύντομο χαιρετισμό του ο εκ των συνιδρυτών της εταιρείας Α4Β κ. Λίνος Μπλέτσας, ευχόμενος ταυτόχρονα υγεία και πρόοδο σε όλους τους παραβρισκόμενους και τις οικογένειές τους.

 

Ξεχωριστό χρώμα στην εκδήλωση προσέδωσε η άκρως τιμητική παρουσία της Π.Α.Ε. Παναιτωλικός, που εκπροσωπήθηκε μεταξύ άλλων από τους κ.κ. Μάκη Μπελεβώνη, Γιάννη Αναστασίου, Χρήστο Στούμπο, καθώς και τους ποδοσφαιριστές Νίκο Καρέλη και Μιχάλη Μπακάκη.

Ο κ. Μπλέτσας υπογράμμισε το γεγονός, πως οι δύο οργανισμοί εμφορούνται διαχρονικά από κοινές αξίες και κοινωνικές ευαισθησίες, στοιχείο που αποτέλεσε εφαλτήριο για την άψογη συνεργασία τους, μιας και η εταιρεία Α4Β είναι ενεργός χορηγός της Π.Α.Ε. Παναιτωλικός από την αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

O κ. Μπλέτσας παρέδωσε από κοινού με το συνέταιρό του κ. Χούση το φάκελο της εταιρικής παρουσίασης (portfolio) στον κ. Μπελεβώνη, ενώ δια χειρός Γιάννη Αναστασίου, Νίκου Καρέλη και Μιχάλη Μπακάκη, η ΠΑΕ Παναιτωλικός χάρισε στην εταιρεία μία συλλεκτική φανέλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών.

“Η Τεχνική Εταιρεία Α.R.T. 4 BUILDINGS αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συνεργάτες της για την άκρως επιτυχημένη κοινή πορεία τους, καθώς και τη μεγάλη οικογένεια της Π.Α.Ε. Παναιτωλικός“, υπογραμμίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας για την επιτυχημένη εκδήλωση.

Φωτογραφίες: Στέφανος Κατσιπάνος

“Σπίτι μου”: Εντός του Μαρτίου, τα πρώτα χαμηλότοκα στεγαστικά δάνεια σε νέους έως 39 ετών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ