ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΞηρομεροΕγκαινιάστηκε το νέο κτίριο του Κέντρου Υγείας Μύτικα (εικόνες)

Εγκαινιάστηκε το νέο κτίριο του Κέντρου Υγείας Μύτικα (εικόνες)

Εγκαινιάστηκε το νέο κτίριο του Κέντρου Υγείας Μύτικα (εικόνες)

Μια πολύ σημαντική ημέρα, η σημερινή για τη Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, αφού εγκαινιάστηκε και παραδόθηκε προς χρήση στο κοινό, μετά από πολλά χρόνια, το νέο κτίριο στο οποίο στεγάζεται το Κέντρο Υγείας Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας.

Πρόκειται για το αίσιο τέλος, μιας μεγάλης και σύνθετης προσπάθειας του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη, ώστε να ετοιμαστούν όσο το δυνατό συντομότερα οι νέες εγκαταστάσεις, προκειμένου να γίνει η μεταφορά των υπηρεσιών.

“Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα, όπως έχω πει πολλές φορές, στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και αυτό φυσικά μεταφράζεται εμπράκτως από τις αδιάλειπτες παρεμβάσεις μας στην περιφέρεια, με τις ενισχύσεις στις υγειονομικές μας μονάδες”, δήλωσε μεταξύ άλλων, εμφανώς ικανοποιημένος ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννης Καρβέλης κατά τη διάρκεια των εγκαινίων.

Στη λιτή τελετή που έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου, παρέστησαν επίσης οι βουλευτές Μάριος Σαλμάς, Κώστας Καραγκούνης, Γιώργος Βαρεμμένος, η Αντιπεριφερειάρχης Μαρία Σαλμά και ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλακης.

Θέρμο: Μεγάλη κινητοποίηση για απεγκλωβισμό άνδρα από δύσβατη περιοχή στο Αργυρό Πηγάδι

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ