ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΑγρίνιο: “Έφυγε” ο Σπυρίδων Ράπτης με έντονη επιχειρηματική και εμπορική δραστηριότητα

Αγρίνιο: “Έφυγε” ο Σπυρίδων Ράπτης με έντονη επιχειρηματική και εμπορική δραστηριότητα

Αγρίνιο: “Έφυγε” ο Σπυρίδων Ράπτης με έντονη επιχειρηματική και εμπορική δραστηριότητα

O Σπυρίδων Βασιλείου Ράπτης απεβίωσε την Παρασκευή 02.02.24 στην Αθήνα. Γεννηθείς το 1946 έχοντας ζήσει όλα τα χρόνια της ζωής του στην πόλη του Αγρινίου προσέφερε στον ευρύτερο Νομό Αιτωλοακαρνανίας με την επιχειρηματική του δράση και την εμπορική του δραστηριότητα, ενώ εισήγαγε και εκπροσωπούσε εταιρίες του βιομηχανικού και κατασκευαστικού κλάδου για περισσότερα απο 50 ετη.

Ο ίδιος διατηρούσε άριστες σχέσεις με τοπικούς φορείς και επαγγελματίες του εμπορικού κόσμου αποτελώντας πρότυπο εντιμότητας, επαγγελματισμού και ηθικής. Έχει κερδίσει με το έργο ζωής του τον σεβασμό και την εκτίμηση των συνανθρώπων του για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.

Το ανήσυχο επιχειρηματικό του πνεύμα και η φιλομάθεια του μεταλαμπαδεύτηκαν στα παιδιά του των οποίων η μόρφωση ήταν για αυτόν και τη σύζυγο του Δόξα Ράπτη πρωταρχικό μέλημα. Η κόρη του Κωνσταντίνα Ράπτη διαπρέπει στην επιστήμη της Παιδοψυχιατρικής στο Παρίσι. Ο Βασίλης Ράπτης συνεχίζει το επιχειρηματικό του έργο ανεξάρτητα πλέον τιμώντας δεόντως την επιτυχημένες πορεία του ενώ ο μικρότερος γιος του Γιώργος Ράπτης έχει αναλάβει τα καθήκοντα της Διεύθυνσης Εξαγωγών του ομίλου Μέλισσα Κικιζας με διεθνείς επιτυχίες.

Πιστός στην αξία της οικογένειας αφήνει πίσω σε πένθος τη σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια του που θα κρατούν ζωντανή τη μνήμη του.

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ