ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠαιδειαΕυχαριστίες από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου στον Παναιτωλικό για τη χορηγία του ρομποτικού εξοπλισμού

Ευχαριστίες από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου στον Παναιτωλικό για τη χορηγία του ρομποτικού εξοπλισμού

Ευχαριστίες από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου στον Παναιτωλικό για τη χορηγία του ρομποτικού εξοπλισμού

Ο Διευθυντής του 7ου Δημοτικού Σχολείου Χρήστος Γ. Βασιλογιάννης συνέταξε και εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:   

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τη χορηγία του απαραίτητου ρομποτικού εξοπλισμού που χρειαζόμαστε για τη συμμετοχή μας στο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για παιδιά δημοτικού. Το μεγάλο ενδιαφέρον σας με την παρουσία σας και την ευγενική χορηγία σας, δεν μας αφήνουν περιθώρια παρά να συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή με περισσότερο ζήλο και ενθουσιασμό. Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας και σας ενημερώνουμε ότι θα αναδείξουμε αυτή τη χειρονομία σας ενημερώνοντας τους γονείς και κηδεμόνες της σχολικής μας μονάδας καθώς και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου:  

Σας εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την από μέρους σας πολύτιμη βοήθεια που μας προσφέρατε. Συγκεκριμένα  η εξ΄ ολοκλήρου κάλυψη της δαπάνης προμήθειας του ρομποτικού εξοπλισμού και η απόδοσή του στους μαθητές του  7ου  Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, αποτελεί ενέργεια όπου εκδηλώνεται το άμεσο ενδιαφέρον σας για τη διασφάλιση του κύρους του συλλόγου μας. Αποδεικνύεται εμφανώς ότι είστε πραγματικός αρωγός στην εκπαιδευτική διαδικασία η οποία πρέπει να βασίζεται στην ουσιαστική κατανόηση των δεδομένων αλλά και στην εναρμόνιση με τα συνεχώς αναπτυσσόμενα τεχνολογικά ρομποτικά μέσα. Ευχαριστούμε και πάλι.

Αγρίνιο: Το συγκινητικό «αντίο» των συμμαθητών της 14χρονης Μαργαρίτας 

 

 

 

 

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr