Εύκολο, δεν είναι

Με δεδομένο πως ο Α.Ο. Αγρινίου στοχεύει στην εύκολη και γρήγορη παραμονή στη Γ΄Εθνική και σε συνδυασμό με την ήττα της πρεμιέρας στη Κοζάνη, στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής χρειάζεται να κερδίσει εντός έδρας για να μην χάσει έδαφος. Ωστόσο αυτό μόνο εύκολο δεν είναι καθώς υποδέχεται την Καστοριά.

Το παιγνίδι γίνεται το απόγευμα της Κυριακής ώρα 5:00 και οι αντίπαλοι του Α.Ο. αποτελούν ένα από τα φαβορί για την άνοδο. Από την πλευρά τους ο Γιάννης Διαμαντάκος και οι παίκτες του δεν παραιτούνται από τον στόχο της νίκης, η οποία θα τους δώσει βαθμούς και ψυχολογία. Στους κόλπους της Αγρινιώτικης ομάδας ποντάρουν πολλά στην παρουσία του φίλαθλου κοινού, όχι μόνο στους φίλους του μπάσκετ, αλλά γενικότερα σε στο φίλαθλο και αθλητικό κόσμο, ώστε το Αγρίνιο να βάλει τις βάσεις για να έχει ομάδα στην Κατηγορία και την επόμενη σαιζόν.

 

Πριν το ματς της περασμένης αγωνιστικής  ο πρόεδρος του Α.Ο. Αγρινίου Περικλής Γερμανός και ο προπονητής Γιάννης Διαμαντάκος, μίλησαν σε δημοσιογράφους για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αλλά απάντησαν και σε γενικότερες ερωτήσεις.

 

Ο πρόεδρος του Α.Ο.  είπε μεταξύ άλλων: «Ο Βορράς είναι πρωτόγνωρος όμιλος για μας, εκτός της ομάδας του Αστακού που την ξέρουμε». Σε ερώτηση  απάντησε  πως η επιδίωξη ενός πιο μεγάλου στόχου θέλει βάθος στο ρόστερ  που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει.

Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου είπε: «Βρισκόμαστε σε όμιλο που δεν γνωρίζουμε, αλλά έχουμε εμπειρία πια. Μην το περνάμε στα ψιλά,  αποτελεί επιτυχία του Αγρινίου που έχει ομάδα στη Γ΄Εθνική τρίτο συνεχόμενο χρόνο. Αυτό σημαίνει πως και οι προηγούμενες Διοικήσεις και η τωρινή κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Με βάση τις πληροφορίες που πήραμε προετοιμαστήκαμε καλά και θέλουμε να ξεκινήσουμε με «το δεξί» για γρήγορη παραμονή. Δεν μπορείς να βάλεις ψηλότερους στόχους όταν  το καλοκαίρι έγινε τιτάνια προσπάθεια, ξεκινώντας με ένα Δελτίο, για να συγκροτηθεί ομάδα. Όταν μάλιστα άλλοι έχουν ξοδέψει εκατομμύρια». Ο  Γιάννης Διαμαντάκος είπε για πιθανές μεταγραφές: «Όταν ήλθα βρήκα το συγκεκριμένο ρόστερ, αν δεν μου άρεσε δεν θα δεχόμουν. Θα προσπαθούμε να λύνουμε τα προβλήματα, αλλά θα πορευτούμε με αυτούς που έχουμε μέσα στις τέσσερις γραμμές». Για την Κατηγορία ανέφερε πως ο Νότος είχε ποιοτικές ομάδες, ενώ στον Βορρά κυριαρχεί περισσότερο η δύναμη και λιγότερο η τακτική. Τόνισε πως αυτό ίσχυε μέχρι τώρα και κατέληξε: «Θα προσπαθήσουμε να αντεπεξέλθουμε με την όποια ποιότητα διαθέτουμε».

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ