Εφιαλτικές στιγμές για μοντέλο στα χέρια του αρραβωνιαστικού της: Προσπάθησε να την πνίξει – «Θα ήμουν καλός δολοφόνος»

Ένας επενδυτής ακινήτων στο Σόχο των ΗΠΑ φέρεται να ξυλοκόπησε και να προσπάθησε να στραγγάλισει τη μνηστή του, η οποία είναι μοντέλο, επειδή εκείνη δεν…

us-police-do-not-cross

Ένας επενδυτής ακινήτων στο Σόχο των ΗΠΑ φέρεται να ξυλοκόπησε και να προσπάθησε να στραγγάλισει τη μνηστή του, η οποία είναι μοντέλο, επειδή εκείνη δεν δέχτηκε τις προτάσεις του και τον περιφρόνησε. «Θα διασκέδαζα σκοτώνοντας και θα ήμουν αρκετά καλός σε αυτό». Αυτό φέρεται να είπε κάποια στιγμή που βγήκε εκτός εαυτού, στην γυναίκα σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσε εναντίον του, κατηγορώντας τον για κακοποίηση και απόπειρα δολοφονίας.

Η Marissa Liu – η οποία έχει εμφανιστεί σε διαφημίσεις για εταιρείες αλκοόλ και υποδημάτων – ισχυρίστηκε ότι ο Jon Yi, τον περασμένο Μάρτιο ενώ κοιμόταν, την κλώτσησε από το κρεβάτι αφού «απέρριψε» τις προτάσεις του, σύμφωνα με την αγωγή που κατέθεσε η ίδια στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν.

«Ενώ σχεδιάζαμε τον γάμο μας και ζούσαμε μαζί, με ξυλοκόπησε και με αναγκάστηκα να τρέχω στους δρόμους του Σόχο με τις πιτζάμες μου», είπε η Liu στην The Post. «Ανυπομονώ να πω την αλήθεια στο δικαστήριο».

Ο Yi της «επιτέθηκε σεξουαλικά, την χτύπησε, κοπάνησε το κεφάλι της στο πάτωμα, της έκανε κεφαλοκλείδωμα και προσπάθησε να την πνίξει», ισχυρίστηκε η 26χρονη στα δικαστικά έγγραφα.

Αφού η Liu μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ο Yi, 48 ετών, την κλείδωσε έξω από το σπίτι τους στην Spring Street, όπως υποστήριξε.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Yi είχε τέτοια συμπεριφορά, ισχυρίστηκε η Liu, η οποία τον γνώρισε τον Ιούνιο του 2022 μέσω της εφαρμογής γνωριμιών Hinge.

Ο Yi συνελήφθη για επίθεση, παρενόχληση και εγκληματική κακοποίηση για την επίθεση στην μνηστή του και τον Οκτώβριο ομολόγησε την ενοχή του μόνο για απρεπή συμπεριφορά, σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα του Μανχάταν.

Ο Yi αρνείται τις κατηγορίες, είπε ο δικηγόρος του, Alan Sash, ο οποίος σημείωσε ότι μια προηγούμενη μήνυση που είχε κατατεθεί εναντίον του από την Liu απορρίφθηκε.

Η Liu αναμένει να κερδίσει, είπε ο δικηγόρος της, Bruce Bronster, ο οποίος πρόσθεσε ότι «οι περιστάσεις είναι θλιβερές και τρομακτικές».