ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΔεν έδωσε συνέχεια ο Κ. Λύρος

Δεν έδωσε συνέχεια ο Κ. Λύρος

Δεν έδωσε συνέχεια ο Κ. Λύρος

«Οι συνεχείς παρεμβάσεις στο έργο μου για ασήμαντες αφορμές, η έλλειψη επικοινωνίας, η έλλειψη εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό μου, η έλλειψη ενημέρωσης για θέματα και εκδηλώσεις αποκλειστικής διοργάνωσης του Πνευματικού Κέντρου, η ενασχόληση τρίτων, παντελώς αναρμοδίων, με θέματα του Νομικού Προσώπου, η υιοθέτηση απόψεων και κουτσομπολιών των υπηρεσιακών παραγόντων εν αγνοία της αιρετής διοίκησης, η λήψη αποφάσεων καθόσον αφορά τη στελέχωση του υπαλληλικού προσωπικού του Νομικού Προσώπου εν αγνοία μου, για τις οποίες λάμβανα γνώση από τη Διαύγεια, αλλά και ο τρόπος και τα κριτήρια διοίκησης του Δήμου τα οποία με βρίσκουν κάθετα αντίθετη, με οδήγησαν στην ανωτέρω δυσάρεστη για εμένα απόφαση».

Όλα αυτά σύμφωνα με την Παρασκευή Πετρονικολού – Μπαλτά την ανάγκασαν να παραιτηθεί από το Πνευματικό Κέντρου του Δήμου Μεσολογγίου. Ενώ εκείνη καταμαρτυρά τόσα και τόσο στη δημοτική αρχή, ο δήμαρχος Μεσολογγίου Κ. Λύρος αρκέστηκε στο να την ευχαριστήσει για την προσφορά της. Και πέραν τούτου ουδέν…

Θα ανέμενε κανείς μια απάντηση στις αιχμές που άφησε ο Π. Πετρονικολού – Μπαλτά, αλλά ο Κ. Λύρος προτίμησε να μην δώσει συνέχεια. Και από μια άποψη είναι επικοινωνιακά κερδισμένος από αυτή την επιλογή του.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Κάτι πάει πολύ στραβά και δεν φταίει ο κορονοϊός…

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr