Έχει… θέματα

Η νίκη του Παναιτωλικού επί του Πανιωνίου έδωσε τον βαθμολογικό «αέρα» για την αποφυγή περιπετειών, που είναι και το ζητούμενο αυτή τη περίοδο, όμως δεν είναι όλα ρόδινα στην ομάδα του Αγρινίου. Υπάρχουν τα βραχυπρόθεσμα ζητήματα, όπως οι απουσίες που καλείται να αντιμετωπίσει ο Χάβος κόντρα στην Καλλονή και παράλληλα θέματα με ποδοσφαιριστές που για διάφορους λόγους δεν είναι σίγουρο πως θα συνεχίσουν να φορούν για πολύ καιρό  τα κυανοκίτρινα…

 

Ο Λούκας Βιγιαφάνες, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν θα αγωνιστεί στη Λέσβο αλλά το ευχάριστο είναι πως απέφυγε τα χειρότερα και η εξέταση έδειξε θλάση πρώτου βαθμού (και όχι δευτέρου) στον τετρακέφαλο. Αυτό μεταφράζεται σε μικρή χρονικά απουσία και  δεν πρέπει να παραγνωριστεί πως ο Αργεντινός ίσως έχει κάποια ευπάθεια στο συγκεκριμένο θέμα με τους  μυϊκούς τραυματισμούς. Επομένως εκτός του ματς με τη  Καλλονή είναι δύσκολο να επανέλθει στο μεθεπόμενο ματς  με τον Πλατανιά, την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου στο Αγρίνιο. Στο παιγνίδι του Σαββάτου απόντες θα είναι ακόμη οι τιμωρημένοι Μαλεζάς (κόκκινη κάρτα) και Μπεχαράνο (τέσσερις κίτρινες κάρτες). Μαζί τους ο Θεοδωρίδης και ο Μορένο, για τον οποίο έχει ανοίξει θέμα. Οι αναφορές του Χάβου στον Κολομβιανό δεν παρέπεμψαν σε ιδιαίτερη αισιοδοξία κι ενώ πληθαίνουν τα σενάρια για μεγάλο πρόβλημα τραυματισμού (κάποια άλλα τον θέλουν να αποχωρεί για διαφορετικούς λόγους).  Αυτές οι ενδείξεις ενισχύονται από την δήλωση του Φώτη Κωστούλα πως αναζητείται επιθετικός και υπάρχουν πληροφορίες πως βρέθηκε στη Λατινική Αμερική άνθρωπος του Παναιτωλικού για να χειριστεί από κοντά απόκτηση επιθετικού.

Για τον Μαρτίνες δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια πρόταση άλλης ομάδας κι αφού ο Παναιτωλικός τον έχει «δέσει» έως τον Ιούνιο του 2016, η ΠΑΕ μπορεί να χειριστεί την περίπτωσή του προς όφελος της ομάδας. Δεν δείχνουν έτσι τα πράγματα και με το Γοδόι. Η Διοίκηση του έχει κάνει εδώ και καιρό  πρόταση για επέκταση του συμβολαίου του (λήγει τον Ιούνιο του 2015) αλλά δεν έχει επέλθει συμφωνία με τον Αργεντινό. Άλλωστε αρκετές ομάδες τον «καλοβλέπουν»  και κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γοδόι αρέσει πολύ στον Άγγελο Αναστασιάδη. Μάλιστα, από τη στιγμή που η απόδοση του ποδοσφαιριστή είναι πτωτική το τελευταίο διάστημα, υπό αυτές τις συνθήκες, αρχίζει να γίνεται «ορατό»  το ενδεχόμενο πρόωρης αποχώρησής του, αν δεν αλλάξει κάτι μέσα στο μήνα. Βέβαια και ο Παναιτωλικός κάνει τις κινήσεις του, οι οποίες επίσης συνηγορούν στο συμπέρασμα πως η περίπτωση του Αργεντινού κάπου μπορεί να… στραβώσει. Πρόσφατα δοκιμάστηκε ο 20χρονος  Γκανέζος μέσος Κβάμε Μπονσού  και διαρρέεται από την ΠΑΕ πως έχει μπει δυνατά στη λίστα για να αποκτηθεί, κάτι που θα εξεταστεί τις επόμενες εβδομάδες. Πολύ πιθανό η περίπτωσή του να βρίσκεται σε συνάρτηση μ’ αυτή του Γοδόι.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr