ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΕβδομάδα ανακοινώσεων για τον Παναιτωλικό

Εβδομάδα ανακοινώσεων για τον Παναιτωλικό

Εντείνουν τις προσπάθειές τους οι άνθρωποι του Παναιτωλικού για να ολοκληρώσουν συμφωνίες με ποδοσφαιριστές, το οποίο μεταφράζεται σε ανέβασμα της προσφοράς και ταυτόχρονη  πίεση για άμεσες απαντήσεις. Άλλωστε αυτό οδήγησε και στην εκ νέου  συμφωνία με τον Ράφαελ Μπρακάλι.

Όπως ανφέρθηκε στη «Σ» από το φύλλο του περασμένου Σαββάτου είχε υπάρξει αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα και αναμένονταν άμεσα θετικές εξελίξεις. Αυτό έγινε στην συζήτηση του μάνατζερ του παίκτη με την ΠΑΕ και ο Ράφαελ ευρισκόμενος στη Πορτογαλία είπε το «ναι». Ακολούθησε η διαδικασία να του σταλεί το νέο συμβόλαιο για να το υπογράψει και να φτάσει πάλι στα χέρια των ιθυνόντων του Παναιτωλικού.

Κατά τα άλλα απομένουν δύο εβδομάδες έως την έναρξη της προετομασίας και τα περιθώρια αρχίζουν σιγά – σιγά να στενεύουν. Άλλωστε και τα Διαρκείας δεν παρουσιάζουν αξιόλογη κίνηση, κάτι που προβληματίζει, χωρίς να απογοητεύει. Για αυτούς τους λόγους, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας έχει ληφθεί απόφαση από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας να ανέβουν οι προσφορές εκ μέρους του Παναιτωλικού, ειδικά σε παίκτες που οι διαφορές είναι μικρότερες.

Με σύμφωνη γνώμη του Χάβου θα επιδιωχθεί να προχωρήσουν περιπτώσεις παικτών που δεν θεωρούνται εξεζητημένες, αλλά έχουν τις καλές προϋποθέσεις. Παράλληλα αυτές τις μέρες θα επιδιωχθεί να υπάρξει συμφωνία με παίκτες από αυτούς που θεωρούνται ότι θα δώσουν το παραπάνω στο πρωτάθλημα και προέρχονται από τη Λατινική Αμερική. Σε μια συνολική αποτίμηση της κατάστασης από την ΠΑΕ συμπεραίνουν πως σταδιακά θα μειωθούν οι οικονομικές απαιτήσεις πολλών παικτών και μόνο κέρδος φέρνει η αναμονή, αλλά παράλληλα θέλουν να κρατήσουν τις ισορροπίες και στην πληρότητα του ρόστερ με την έναρξη των προπονήσεων και στις εντυπώσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα την μεγαλύτερη ζήτηση στα Διαρκείας.

Επίσης μετά την Τετάρτη και το μπαράζ της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Παναιτωλικός θα κινηθεί για παίκτες της Skoda, αφού  δύο από αυτούς θα γίνουν πιο προσιτές περιπτώσεις σε περίπτωση υποβιβασμού της.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr